|
Авионски билети |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
vo Skopje ili Zürich? Malév Hungarian Airlines, Skopje (+1 GMT) Delfino Travel Agency Bul. Ilinden 9, 1000 Macedoni Skopje Tel: +389 2 311 1214 Tel/Fax: +389 2 311 7149 E-mail: delfinomk@yahoo.com Airport Office: Tel: +389 2 256 1168 Fax: +389 2 256 1168 http://www.travour.com/flights/main-airlines/airlines-offices/malev-hungarian-airlines-offices.html Cenite sto gi dade CST se najverojatno bez aerodromskite taxi, mada pred nedela ipol mi bese ponudeno za 160 evra za dva pravca i toa za sega septemvri (ne Zürich... da ne me sfati nekoj pogresno). Steta Изменето од ultra - 11.Септември.2009 во 20:22 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
igorcence
Група Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekoj znae tel br od Malev Hungarian Airlines?
|
igorcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti blagodaram sefe za informacijava no ne znam od kade ti e zatoa sto jas proveriv nad 20 agencii i cenata se dvizi od 326 pa nagore,sepak vi blagodaram
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
igorcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali nekoj znae nekoja kompanija i sl od kade ke mozat da se nabavat poevtini Avionski Bileti.(Mene mi e porerben bilet Zurich-Skopje)
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |