![]() |
|
Кој ви се израдува денес ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
никој
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Мхммм....едно момче од тренинг.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
databis ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Кучето е најверниот човеков пријател. Кој не верува му препорачувам мал ТЕСТ. - Затворете го кучето во гепекот на колата. - После пола саат држење затворено отворете го гепекот. - Повторете го истото со жената. - Со мала опсервација и компарација ќе видите кој повеќе Ви се израдувал. Изменето од databis - 01.Март.2010 во 11:06 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Кучето....дури почна да скока кога ме виде со зделата за храна
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
ne znam, ama , VAGATA SIGURNO NE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од vili2121 - 12.Ноември.2009 во 19:02 |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
тој школскиот што му борчев пари |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
самиот себе си се израдував......
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Другар ми...
И една баба...ме згреши у продавница, и ме исполигави... мислеше внука сум и била... сирота жена ![]() ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Vnuka mi....ubava na teta
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
таа
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
edno malo bebusce
![]() |
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
moeto kuce...cel den si igram so nego, ne me ostava na raat...srce malo |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |