![]() |
|
ШО ЧЕ ДА Е ОВА??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tokmu taka samo so mene me mrzi tolku da zboram
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Се согласувам со блу, веројатно сте се угушиле еден со друг, само што тоа тебе не ти пречело.
А може и да е лабилен карактер девојчето, да не знае што сака, или пак да има некои чудни очекувања од дечкото, или пак може некој/а ја седнал и и направил муабет што и го сменило ставот (што исто така спаѓа под незрелост или лабилен карактер). А може и очекувала секс, па не го добила. (Колку години има?)
Како и да е, ако посака да видете пак во врска, седни ја и направете сериозен муабет за и околу вашата врска. Кажи и кои се твоите очекувања од таа врска и прашај ја за нејзините. Доколку не се согласите по ова прашање, залудна е понатамошна дискусија.
Потоа разговарајте околу работите кои таа и ти ги вреднувате во една врска, кај партнерот, за верноста, љубомората, можете и за сексот да разговарате (да, не, кога), биди искрен и отворен со неа и не дозволувај брзо да се заљубиш во неа, затоа што потоа нема разумот да те води, туку слепите чувства и страсти кон неа.
И ако нешто бидне, би ти предложил отприлика 2 пати да се гледате неделно, еднаш за викенд и еднаш преку недела. па и да ти недостига малку, тоа само ке ви ја подгрева страста еден кон друг.
Ако не ти успее со оваа, запомни ги овие работи за следната врска
![]() поздрав ман
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
niso odbivaj ja za pocetok. koa apla ke moli prifati. i togas nemoj da ste celi denovi zaedno ako sakate da uspeete. ni lugeto vo brak ne se celo vreme zaedno.idat na rabota
|
|
|
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
i sho da pram ?
![]() nikos ne sum se nasol vo vakva sitoacija :D |
|
![]() |
|
pa jasno deka taka ke ispadne koa po celi denovi zaedno ste bile...
toa samo drugari go mozat, par ne,.... |
|
|
|
![]() |
|
luckyboy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
зацапај ја убоооо да не можи да мрда
![]() |
|
![]() |
|
epa vaka... imav zenska odevme 2 meseci 24 casa zaedno od sabajle do vecer... i na kraj mi vika awe znajsh te sakam onaka drugarski.... po edna nedela samata mi se javuva mi vika aj da izlezime ova ona... i taa vecer mi vika nz pocnav da custvuvam neso te sakam ova ona ... posle toa se semefme mozi cel mesec skoro sekoja den.... i vcera mi vika awe znajs te sakam premnogu drugrski ne mozam pojce ....
dali nekoj mozi da mi kazi so e rabotava.... epten sum zacapan vo cupeto i nz so da pravam ponatamu :D chekam pomoshh :P:P :) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |