![]() |
|
СДСМ и ветиле на Грција негација на Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | ||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ама не забегувај сега ти на друга тема ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Не се глупости,не водат предавници,та СДСХ та ДПХЕ.
|
||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
gluposti nevideni vo presret na izborite.............. gluposti kako i najavenite " investicii od 8 milijardi evra " ama ne kako investicii od stranstvo tuku kako ZADOLZUVANJE
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
|
Небулози!
Абе луѓе, не ли гледате дека со СДСМ или без нив, Македонија тоне се подлабоко и подлабоко. Зарем искрено верувате во вакви небулози? Емисијата на волон Миленко не е ни забавна, камо ли да ја земеш за озбилна референца.
Ваквите теми им служат на платените ДПМНЕ-овци во предизборни цели, за да се лигават, плукаат, скренуваат внимание и врескаат на цел глас против опозицијата, која и онака нема никакво значење.
Да сакаа СДСМ да ги исполнат барањата на Грција, можеа тоа да го направат многу одамна. Затоа, не си губете време, погледнете што прави ДПМНЕ сега и судете за тоа, а не за нешто што поминало. Ако мислат дека секој нивен неуспех (а ги има многу богами) може да го правдаат со опозицијата, навистина ја потценуваат интелигенцијата на македонскиот народ.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ахам
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
mirka istrazuvala i javno rece
branko i frcko go atentiraa Kiro i go utepaa Borce toa za Borce znam, oti imam podatok koj retko koj go znae, no nego kazuvam, ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
а никој не е за голема македонија, голема македонија не постои, не го прави тоа да звучи како останатите пропаганди на балканов, те молам! ние само бараме да не признаат како нација, ништо друго |
||
|
||
![]() |
||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
|
Не е то голема Македонија,то е етничка Македонија една и единствена,а то шо се случи е ГЕНОЦИД врз македонскиот народ.
Изменето од anastea - 02.Март.2009 во 00:19 |
||
|
||
![]() |
||
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
|
...што ТОА се случи во Егејска!?.... чудно ми е што не сваќате што тоа се случува овде во оваа Македонија,... а за Егејска секако ќе ги подржиме за нивните малцински права но Тие се во друга држава, која за жал не ја признава ниту нашата, а ние ќе им солиме памет.... или пак можеби Ти си за голема Македонија..... дали се прашуваме ние за тоа!?....
|
||
![]() |
||
|
Ама ова е вистина,безк*рпулозните новинари настрана.
Геноцидот што се случи во Егејска Македонија не смее да биде заборавен. Цела гарнитура на СДСХ на клада! |
||
|
||
![]() |
||
dras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
|
.....абе уште ли ќе паѓате на форите на Веселинка и на Миленко, Веселинка патеше своевремено од манија на гонење и на притисоци со напад на нејзината лична своина, а Миленко , мислев дека тој е по спортот,..... или сватил дека во политика се подобро профитира особено ако работиш за владеачката гарнитура и си спремен да трескаш секакви глупости без личен став и интегритет, ..... изгледа дека узор му е трокрилецот Латас,.... но треба истиот да свати дака Латас може да му биде само учител во неговите постапки,.... |
||
![]() |
||
|
се надевам дека ова се само обични партиски препуцавања
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
|
Најголем проблем на СДСМ моментално е Грција бидејки јавно на судењето ке ги извади сите документи што тогаш ги потпишувала со нашите предавници па на тој начин ке се откријат по име и презиме сите што учествувале во тие тајни договори.Е после тоа не сум сигурен дали нивните животи ке бидат безбедни тука бидејки сигурно ке постои некој кој ќе сака да ги ликвидира.А за ова ВМРО додека е Никола на чело можам да ти кажам слободно да му веруваш бидејки и Никола е дете на протеран татко од егејскиот дел па и во негов интерес е да се реши проблемот со имотите.Ќе откријам дека и јас сум дете на протерани предци и тоа од централното жариште на партизаните во егејскиот дел селото Дмбени во Костур кое сега не постои бидејки е срамнето 1948 па единствена надеж дека ќе го добијам назад она што го имале баба ми и дедо ми е оваа влада. Изменето од Audiofil - 01.Март.2009 во 12:17 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |