|
Кој е ЃОРГЕ ИВАНОВ? |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
""""-Ти си губитник! Јас ти ги собрав потписите за да се кандидираш! Немој да почнам да ти го вадам валканиот веш."""""
I OVOJ TREBA DA NE PRETSTAVUVA PRED SVETOT ???????? UBAVO RECE FRCKO - "NEDOVETEN" Изменето од ninja_34 - 17.Март.2009 во 22:48 |
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Претседателскиот
кандидат на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорге Иванов покрај тоа што е прв на рејтинг
листите, води и по бројот на „бисерите“ кажани во изборната кампања
„Бисери“ на Ѓеорге Иванов, - Нашава демократија е како космодиск-демократија - на некого може шашаво му изгледа, ама Македонија функционира. - Тоа е еден мозаик на различни нешта, различни етнички групи, јазични, религиозни заедници, односно сликовито кажано она што Французите го нарекуваат „македонска салата“ - Антиквизацијата е алиби на некој што го вади овој процес од неговата главна линија. Тоа е за луѓето што пијат „антика“ во кафеана. - Тие што зло мислат, зло прават и зло ги снаоѓа. Ако не сега, до седмо колено зло ќе ги следи. - Ти си губитник! Јас ти ги собрав потписите за да се кандидираш! Немој да почнам да ти го вадам валканиот веш. |
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tesko tebe ako slusas prenosi od mitinzi! Sovet za radiodifuzija kaza kako go prekrsuvale zakonot za ramnopravna zastapenost na kandidatite i koj!
TV SITEL...vi se veruva li?
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vcera na mitingot vo SK -
Makedonija ne e izolirana ---- ic ne e , setame po svetot koga sakame i kade sakame.... Mekedonija ne e siromasna ---- ic ne e , se nie stokmeno, parite vo banki, ziveeme od kamati.... ne znam samo zosto bankite za edna rata vednas prakaat izvrsiteli |
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
човекот можеби го бива за професор(што веќе ми е тешко да поверувам)
ама како претседателски кандидат е дефинитивно најслаб се повеќе ми личи на некоја тужибаба,никако на човек кој треба да не представува во светот сите останати кандидати се ораторски појаки од него Бог нека ни е на помош ако победи ќе се помирам со фактот дека не не бива како народ |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E...a neznam dali go dogleda koa pocna da zbori kako e opasno sto ke bide cel parlament, vlada i sega i pretsedatel od ista partija, kako e loso sto nema silna opozicija...mislam deka grujo kosi kubel i da vi ja dolovam atmosferata ke go citiram: "Тука е и улогата на опозицијата, бидејќи во сите учебници, политички теории, полит...., секаде стои - нивото на демократијата не зависи од власта туку од опозицијата, опозицијата ја контролира власта, ако немате јака опозиција - тешко за демократијата. Со ваква слаба опозиција, се доведува во прашање сето она што е ко контролен механизам на власта. Оти, опозицијата ги контролира службите нели за, државна безбедност, го контролира буџетот, јавната потрошувачка, контролира....ги има сите оние....човековите права...Затоа демократијата е така поставена, за контролните механизми во парламент да ги држат опозицијата, и секојпат она да биде таа што ја следи власта и иде....Ние со в в ваква опозиција, веќе ја доведуваме во прашање и самата демократија во Македонија." Gospod neka ni e napomos! Овој коа незнае на просто прашање (од новинар кој е наклонет кон него) да одговори, каде што реално може да се извади - да каже дека ќе имаат усогласени политики, дека е добро што се од иста партија....незнам...нешто - тој си дава авто-гол!!! Како ли ќе изигра дипломатски во сите нерешени спорови на Македонија... |
|||
No expectations, no disappointments!
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tie se znaat!
|
|||
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
posle prvata debata vo Telma , Ivanov ja otkaza vtorata debata vo koja trebase da bidat toj, Frckovski , Hodza i Budzaku a od stabot na VMRO izjavija deka za nivniot kandidat e podobar kontaktot so gragjanite odkolku televiziskite debati....
|
|||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Најубаво на ТВ дуел ке дознаеме кој е а он тоа го избегава
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bas taka, koga go gledam kako se odnesuva , voopsto ne deluva za uspesen profesor .... tolku likovi za ovie godini ni pominaa, i obrazuvani i neobrazuvani, megjutoa vakvo totalno promasuvanje ne sme imale... |
|||
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
д-р Ѓорге Иванов
|
|||
Мало дете
|
|||
nelson
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
trebese da misli pred da se fati vo oroto....mene edno ne mi e jasno......vo red...ne e isto da zastanes pred stotina studenti i desetina iljadi ljuge...ali zosto deluva kako nedoveten, nesiguren, izguben ...koga ke izleze na binata....ko macata da mu go izela jazikot....nemate takov vpecatok?
|
|||
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
covek koj drzi do sebe, koj samiot se probival do toa sto bil, uspesen profesor i covek, da dozvoli tolku nisko da pagja, nekoj drug da mu pisuva govori i da pleska bez vrska raboti ....
sosema razbirlivo deka koga prifatil da bide kandidat na nekoja partija , ke gi stiti stavovite na partijata, no ne stanuva zbor ovde za toa, stanuva zbor za navistina nedolicno odnesuvanje od takov intelektualec i Miruse ne bila nikogas vo politikata predhodno, no da ti e milina da ja slusas koga govori, taka voopsto ne drzi toa deka nema predhodno iskustvo kako politicar . |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Д-р Ѓорги Иванов како професор е почитуван од своите студенти како добар интелектуалец, познавач на областа која ја предава а и како коректен човек.
Да не излезе дека го бранам, ама нешто мора да разбереме, политичките говори ги пишуваат луѓе платени за тоа. Тој како кандидат од позицијата мора да ги застапува ставовите на партијата која го кандидираше додека траат изборите. Не ми се бендисаа изјавите кои ги даде со космодискот, спењето со Македонија, клетвите до седмото колено и најновото со прибирањето потписи за Нано Ружин, но повеќе мислам дека сето тоа е резултат на сета оваа изборна кашапопара. Да не заборавиме дека сепак ова е негово политичко крштевање, дека останатите кандидати се подолго време на политичката сцена. |
|||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |