|
Секс - како вие гледате на него? |
Внеси реплика | страница <12345 36> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na seksot gledam kako shto gledal i Bog - kako na podarok od Nego.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само сексуалниот чин кој базира врз љубов и потполно ја почитува опшествената одговорност, е навистина нешто прекрасно и достојно за човекот! Секоја личност која обожава да практицира поинаков секс, таа треба да ги преиспита своите животински страсти и да се потруди (побара помош) да ги трансформира истите (терапија)! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Seksot e prekrsen. Ljubovta ne e imperativ za ubav seks.
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
kladence
Група Регистриран: 25.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 88 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve uste edna pricina da pocnes da ja citas Biblijata!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga seksot kje se prifati kako del od Bozhjata Kreacija togash kje prestane i dogmatskiot otpor prema nego.
Koga kje prestane otporot, kje prestane i borbata protiv nego. Koga kje prestane borbata kje prestane i patenjeto. Koga kje prstane patenjeto kje mozheme da go zhiveeme zhivotot kako shto ni e daren od Kreatorot i togash energijata kje mozheme celosno da ja koristime za nasheto vnatreshno osoznavanje i prosvetluvanje. Premnogu energija troshime za "stokmuvanje" i "podobruvanje" na nadvoreshnoto... pa zatoa nemame dovolno za vnatreshnoto. Изменето од Messenger - 28.Ноември.2010 во 19:40 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
mark3r
Група Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima i sex sto se gleda
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne gledam na sexot jas go praktikuvam
|
||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
||
mark3r
Група Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fizicka potreba
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На сексот гледам како на еден од Божјите благослови на човекот, како Божји дар кој му е даден на човекот за да ужива со својот брачен партнер.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ochila ili bez niv,tvoeto oko i moeto oko nema nikogash da gledaat identichno.Ponekogash slichno ama nikogash isto.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A kako covek da go razbere ova ...
|
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aman be KINGDAVID, kade napishav deka sum go nadminala seksot? Ochigledno pogreshno me razbirash.
Ostavam prostor na drugite da davaat komentari na temava. |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Go nadmina seksot ? Aman be sto zboruvas Nemoguce ! Ajde koga ke napises kniga i ke ja izdades sakam da dobijam eden primerok so posveta |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega, posle intimniot odgovor bi mozhela da napisham kniga so naslov(neshto kako)"KAKO GO NADMINAV SEKSOT"
|
||
Внеси реплика | страница <12345 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |