![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 48> |
Автор | |
Јована. ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Трпе имал голем мерак да се јавува по телефон во доцните ноќни часови на непознати особи.
И се јавува на некоја млада девојка: - Здраво срцка. Имам изненадување за тебе. Ако погодиш што држам во мојата десна рака, ќе ти покажам малку вистинска акција. - Слушај бе, батка. Ако можеш да го држиш само со една рака, не сум заинтересирана! ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Малиот Трпе го прашува татко му :
-- Тато, што сакаше ти повеќе син или ќерка?? -- Ма ништо бе сине, сакав само да си поминам убаво |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Разговараат Трпе и Цветко.
- Нов точак а!? - Да бе, вчера запознав женска во паркот, отидовме во една грмушка и ми кажа да правам што ќе посакам, и јас и го земав точакот! - Паметно, облеката и онака немаше да ти биде точна! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Трпана го прашува Трпе:
- Што е тоа орален секс? - Зини да ти кажам. |
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Трпе оди во бањата, се јавува на домашниот телефон, Трпана крева и со шепот и вели:
- Мила, те сакам. Излегува Трпе од бањата и ја прашува Трпана: - Драга, со кого разговараше на телефон? А таа му одговара: - Со една пријателка. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Трпана си доаѓа дома со нови обетки. Трпе ја прашува:
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Трпе и вели на Трпана:
‘‘Еј Трпано, да не е случајно татко ти терорист?‘‘ Трпана насмеана ‘‘Ааааа ја знам таа финта. Јака сум ко бомба? ‘‘Не Трпано, влакнеста си ко талибанец. |
|
|
![]() |
|
Трпе и Џоле у канцеларија си разговараат:
- Трпе, ми дојде преку глава од работа, морам малку да одморам. - Е, како ќе го изведеш тоа, жити се? - Еве вака, - се качил Џоле на ормарот у канцеларија и се закачил со нозете да виси наопачки. Влегува шефот: - Шо праиш бе Џоле, нормален ли си ти? - Јас сум сијалица шефе. - А јас мислам да земеш ти неколку дена одмор, да одиш да се одмориш убаво. Се симнува Џоле од ормарот и излегува да си оди дома, а Трпе тргнува по него: - Трпе, кај си тргнал па ти? - И ја си одам дома шефе, не можам да работам у темница. |
|
|
![]() |
|
Трпе си дошол дома весел и Трпана го прашува:
|
|
![]() |
|
Одлучила принцезата да се мажи за оној кој може 30 пати непрекинато да има секс со неа - инаку отиде главата.
Се пријавил Германец. Одработил 10 пати и не можел повеќе – го убиле. Се пријавил Италијанец одработил 20 пати, не можел повеќе – го убиле. Се пријавил Трпе и почнал…За да не згреши, со креда пишувал цртички на зидот.
Кога стигнал до 29 цртичка, принцезата рекла: |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |