|
Уапсен Бајруш Сејдиу |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zoshto da se protestira be?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo Kumanovo ke se protestira za osloboduvanje na site obvineti :)
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за таа влада што уапси еден таков човек што ја искраде целата држава.Затоа народот одлучил да си оди таму каде што му е местото.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
go baraat i milo djukanovic pa nikomu nisto ..... tresla se gora , rodio se mis ..... go trgaat bajrus za da postavat svoj covek vo toj biznis ..... sjasi mujo da zajase haso
|
||
Karamazov
Сениор Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se prasuvam, dali e Bajrus Sejdiu najkrupnata riba vo svercot i proizvodstvoto na cigari vo drzavata. kriminalot so cigarite e pocnat uste so osamostojuvanjeto na Makedonija. Ova ne e izmisleno od Bajrus. Preku nego treba da se stigne do licata B.C. i Lj.F. inaku dzabe e celata akcija.
|
||
tre, tri, tra
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Изигравам либерал и партиски неопределена?“...
ОК... Нека ти биде... Толкувај ги моите постови како ти одговара... Мене ми е сеедно... Гледаш, и црвена капа дури имам...
Да го споредуваш Бајруш барабата со некој си ситен џанкер, нели е малку претерано?... Погледни колкаво богатство има ситното џанкерче, цела кумановска полиција е сменета, замешани се судии, обвинители, којзнае уште кој... За таквите сегде се крева прашина, цел Балкан го бара...
П.С. Јас не ја отворив темата, само дадов коментар...
|
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И 1200вработени... Во ред е уапсиле крупна риба-што сега треба да се фалиме?Во други држави ова е сосем нормално не знам зошто кај нас се крева толкава прашина?Изгледа оти криминалци еднаш на 2-3години апсат па нас ни се чини... |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само што Бајруш Сејдиу не е џанкер кој имал 2 грама марихуана, туку имал 15 тона цигари, имал под негова капа 50-тина полицајци, многу државни функционери, и.т.н. и неговото богатство се проценува на 50 милиони евра..
Ова е крупна, а не ситна риба. |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро ме фативте-морам да признаам дека навистина гледам црно бело-софтверот со портокалово се уште не ми е вграден... Е сега цел на МВР е да прави вакви акции и да се бори против криминалот-тоа што МВР извршила успешна акција не е ништо чудно и не мора одма да се фалиме и да тапшаме по рамо... Уште малку ќе почнете кога ќе уапса некој џанкер со 2грама марихуана вие да отворате теми:Уште еден џанкер уапсен по заслуга на нашата влада која тргна во крстоносен поход против криминалот и покажа дека работите мора да се менуваат бла,бла,бла... И уште ми изиграваш либерал и партиски не определена... П.С.Прочитај го првиот пост на мирослав и потрудисе да го сватиш Изменето од Zajcef - 28.Октомври.2008 во 22:50 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa nema nitu eden ubien...toa ne cini...trebase da se ubie nekoj za da bide uspesna akcija...neli e taka be zajce...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VMRO i vo youtube imat staveno
apsenje na bajrus so pesna VMRO
snimena od policija hehehhehe
sega ne znam cija ova policija na Makedonija
ili na VMRO :)
ke mi kaze nekoj ???
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da vidime zatorski kazni , posle ke komentirame .
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е бе Зајцеф сега проблемот?.. Што толку се изнасмеа?...
Прочитај го првиот пост на темава, ќе видиш зошто ја спомнав опозицијата...
Ако ти ги гледаш работите само црно и бело, јас не гледам така.
Ако мислам дека нешто е добро направено, тоа и ќе го кажам, без разлика дали е од влада или опозиција... и без разлика дали некој ќе ми залепи етикета.
Ич не ме тангираат такви коментари!...
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e dobro be zajcev shto ne cini vo ovaa akcija na policijata?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |