|
Лечење слаба циркулација,тромбоза... |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be lugje sto vi znaci toa ,,slaba cirkulacija,,-kazete sto ve maci a ne davajte dijagnozi (ps nema dijagnoza slaba cirkulacija) |
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas imam problemi so slaba cirkulacija..obavezno stom zaladi racete i nozete mraz,kamen ladni...mi vikaa pesaci,dvizi se,ova ona...a sekoj den pesacam po 2-3 kilometri,ama nekako dzabe!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам проблеми со слаба циркулација и тромбоза....фала богу ова второво уште не ме стрефило ама постои ризик како што кажа мојод доктор. Ми препорачаа едни апчиња (и тоа не само еден човек туку повеке) кои се презадоволни од нив. Но за жал....ги има само во Бугарија..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Goranbgd
Нов член Регистриран: 05.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
POCITUVANI, JAS GO KORISTEV VENONIN I MOZEBI ZVUCI NEVEROJATNO, NO USPEAV DA GI SREDAM SVOITE VENI I DA GI RAZBIJAM TROMBOVITE VO VENITE DURI ZA POMALKU OD 3 MESECI. SEUSTE GO PIJAM I MOZAMDA VI KAZAQM DEKA E ODLICENPREPARAT ZA OVAA VRSTA BOLEST..SO GODINI KORISTEV SE I SESTO, NO SE BESE ZALUDNO
OD KOGA POCNAV DA GO PRIMENUVAM I KORISTAM VENOVIN, SVE SE IZMENI I TRGNA NA PODOBRO, SE CUVSTVUVAM PREPORODENO, BUKVALNO KAKO DA IMAM NOVA KRV VO MENE. SITE INFORMACIJI VIDITE NA ADRESATA WWW.VENOVIN.COM. |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |