|
Крштевање |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Далеку од тоа дека одиме на избори. Без разлика што ќе биде резултатот од анкетава, мислам дека нема дилема по ова прашање за Христијаните. Како што реков мене само ме интересира општиот став по ова прашање, да видам дали има некаков напредок.
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам дека некогаш можеме да дојдеме до заеднички став по ова прашање...
Ете, го кажав и тука своето мислење, но не знам како тоа ќе допринесе кон разрешување на оваа дилема...? Мнозинството ќе одлучи? |
|
Do what is right, come what may...
|
|
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И после подолга дебата сепак не дојдовме до еден заеднички став по ова прашање. Не сме направиле никаков напредок кон решавање на оваа дилема, речиси сите сеуште си стојат на претходните убедувања. Мене сепак ме интересира не само ставот на форумџииве кои учествуваа во дебатата, туку и поширокиот став по ова прашање кое сеуште претставува дилема за некои.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |