IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - "НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

"НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
Автор
Порака Обратен редослед
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:23
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by xxll xxll напиша:

Ne rabotata e da znam kade se naogam na srpski forum ili na makedonski forum tuka e rabotata.намигнување

Па како пишуваме нели гледаш??? Македонски јазик се користи овде... Не е ова Српски форум Богати...
-- Da da gledam makedonski ama so govorna mana...
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:22
Originally posted by xxll xxll напиша:

Ne rabotata e da znam kade se naogam na srpski forum ili na makedonski forum tuka e rabotata.намигнување

Па како пишуваме нели гледаш??? Македонски јазик се користи овде... Не е ова Српски форум Богати...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:22
Originally posted by moira moira напиша:

Се знае кога се санкционира некој и те молам не ми давај сугестии, мислам дека добро си ја извршувам работата и не ми се потебни асистенти.

Во секој случај БЛАГОДАРАМ!
------- Ne rabotata e da znam kade se naogam na srpski forum ili na makedonski forum tuka e rabotata.намигнување 
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:17

Се знае кога се санкционира некој и те молам не ми давај сугестии, мислам дека добро си ја извршувам работата и не ми се потебни асистенти.

Во секој случај БЛАГОДАРАМ!

Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 17:18
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:16
Originally posted by moira moira напиша:

Повторно забегувате и сте надвор од темата и престанете веке со таа СРБИЈА....за Србија повелете дискутирајте на српски форуми или на теми кои се однесуваат на неа!!!
------ moira baram da se sankcionirat ovie srbomani sto se na forumov..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:14

Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 17:15
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:14
Ma na kogo mu smeta petokraka ?! Pa neli gledas i sam deka Drugarka Blueprayer ti se obrakja so "druze" nebare si reinkarnacija na Tito...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:12

Повторно забегувате и сте надвор од темата и престанете веке со таа СРБИЈА....за Србија повелете дискутирајте на српски форуми или на теми кои се однесуваат на неа!!!

Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 17:13
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:08
Originally posted by Duduk Duduk напиша:

Ne sakam da bidam dosaden,ama site vie sto ripate DelijaSkopje sto ima takov (za vas) neprikladen nik i avatar,da mi objasnite dali site onie MAKEDONCI sto na bilo koj nacin (bilo vo uprava ili na teren ili pak kako obicni simpatizeri) bile del od sportskoto drustvo koe nosi naziv Crvena Zvezda se predavnici,dezerteri,srbomani,prodadeni dusi i nesto od sto treba da se distancira Makedonija i nejzinite "patrioti" da imaat odbojnost kon takvite osobi ?!
Znaci,da receme,bidejki Pandev igra vo Lacio,sega on e Italofobil ili sto ti znam sto....

Дудук... Да ми беше друг аватарот или никот, можеби нема да се занимавааt повеќе со мене и ќе ги слушаа нашите сугестии и факти во врска со сите Словенски Браќа... Вака им смета петокраката на знакот на Ц.Звезда... Но тоа е посилно од мене ... RED STAR FOREVER...i DELIJE SEVER...

Изменето од DelijaSkopje - 28.Мај.2008 во 17:08
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:04
сега да...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:03
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

Ова на мене ми го велиш Делија? Верувај нема таков член на форумов (освен некој приватно што го знам и се дружам) што може да ми зарие нож...

Не кажував лично за тебе туку општо за Македонија, сваќаш...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:03
Дудук ако не мешаме фудбал и ако лично ме прашаш колку јас сум македонец уствари треба да се фалам и да мешам приватност-а не сакам
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:02
Ne sakam da bidam dosaden,ama site vie sto ripate DelijaSkopje sto ima takov (za vas) neprikladen nik i avatar,da mi objasnite dali site onie MAKEDONCI sto na bilo koj nacin (bilo vo uprava ili na teren ili pak kako obicni simpatizeri) bile del od sportskoto drustvo koe nosi naziv Crvena Zvezda se predavnici,dezerteri,srbomani,prodadeni dusi i nesto od sto treba da se distancira Makedonija i nejzinite "patrioti" da imaat odbojnost kon takvite osobi ?!
Znaci,da receme,bidejki Pandev igra vo Lacio,sega on e Italofobil ili sto ti znam sto....

Изменето од Duduk - 28.Мај.2008 во 17:04
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 17:02
Ова на мене ми го велиш Делија? Верувај нема таков член на форумов (освен некој приватно што го знам и се дружам) што може да ми зарие нож...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.