|
"НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО .... |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па како пишуваме нели гледаш??? Македонски јазик се користи овде... Не е ова Српски форум Богати... |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се знае кога се санкционира некој и те молам не ми давај сугестии, мислам дека добро си ја извршувам работата и не ми се потебни асистенти. Во секој случај БЛАГОДАРАМ! Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 17:18 |
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 17:15 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma na kogo mu smeta petokraka ?! Pa neli gledas i sam deka Drugarka Blueprayer ti se obrakja so "druze" nebare si reinkarnacija na Tito...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повторно забегувате и сте надвор од темата и престанете веке со таа СРБИЈА....за Србија повелете дискутирајте на српски форуми или на теми кои се однесуваат на неа!!! Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 17:13 |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дудук... Да ми беше друг аватарот или никот, можеби нема да се занимавааt повеќе со мене и ќе ги слушаа нашите сугестии и факти во врска со сите Словенски Браќа... Вака им смета петокраката на знакот на Ц.Звезда... Но тоа е посилно од мене ... RED STAR FOREVER...i DELIJE SEVER... Изменето од DelijaSkopje - 28.Мај.2008 во 17:08 |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега да...
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не кажував лично за тебе туку општо за Македонија, сваќаш... |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дудук ако не мешаме фудбал и ако лично ме прашаш колку јас сум македонец уствари треба да се фалам и да мешам приватност-а не сакам
|
||
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sakam da bidam dosaden,ama site vie sto ripate DelijaSkopje sto ima takov (za vas) neprikladen nik i avatar,da mi objasnite dali site onie MAKEDONCI sto na bilo koj nacin (bilo vo uprava ili na teren ili pak kako obicni simpatizeri) bile del od sportskoto drustvo koe nosi naziv Crvena Zvezda se predavnici,dezerteri,srbomani,prodadeni dusi i nesto od sto treba da se distancira Makedonija i nejzinite "patrioti" da imaat odbojnost kon takvite osobi ?!
Znaci,da receme,bidejki Pandev igra vo Lacio,sega on e Italofobil ili sto ti znam sto.... Изменето од Duduk - 28.Мај.2008 во 17:04 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова на мене ми го велиш Делија? Верувај нема таков член на форумов (освен некој приватно што го знам и се дружам) што може да ми зарие нож...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |