|
Фрчко Тајсон |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човекот си ја штител само десната половина.
А, како бо постапил секој друг кој е загрозен? Се крена прашина оти е Фрчко, ако беше било кој друг немаш но да се знае. Медиумите во ова лудо предизборие трчат по сензации, а за тоа дебело се платени. |
||
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Хммм....ја пропуштив шансата, доцна е....не гледаш дека сега балкан мачо интелектуалецот е срекно заљубен и демонстрира и витешки особини. Прав витез |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
greska si. VISOKO e toa za negoviot 'rejting'. |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ее едобро де се нак*рчил човекот малце е ниско тоа за неговиот рејтинг ама тоа е
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па омажи се за него бе Моира..види го џоа РАМБО Изменето од Vladimir88 - 09.Мај.2008 во 14:48 |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj frcko, ama toj majmunot sto izel kjutek? vakva prilika ti se pruza ednas vo zivot, legitimno da mu ja isteras od pamet sekoja glupost sto ja tresnal vo kolumnite i na tv, pa covece... toa ti e kako lotarija da si dobil, i da ne go podignes livceto...
|
||
dudulovski
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема зезање со Фрчко. Престојувал 7 години на Тибет, каде што до совршенство ги научил тајните боречки вештини од будистичките монаси. После заминал во некоја пештера и медитирал цела година, се` додека не постигнал просветление.
|
||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ми е јасно што сакаш да кажеш? Тие од приватните од кај се? 80% се ех-професори од државните универзитети....и тоа најслабите, секоја чест на поединци, но ти се 2%. Изменето од moira - 09.Мај.2008 во 02:31 |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa sve se ocekuva od drzavnite profesori sepak toj e od drzaven univerzitet...
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прав мачо интелектуалец...покрај интелектуалните перформанси што постојано ни ги сервира, сега му се укажа можност да ги промовира јавно и своите мускули. Браво! |
||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Браво за Фрчковски.
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
idol mu e izgleda avstriskiot monstrum.
|
||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еден од начините да ја покаже свијата МАШКОСТ
|
||
Im YOUR NIGHTMARE
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |