![]() |
|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 40> |
Автор | |
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ова ми се допаѓа, и јас отварам дебата на истото прашање ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Ja bi za bezuslovno...
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
На кој начин де Ексзи..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
А кој сака да ме сака?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Sakaj se sebe si i kje bidesh sakan!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сакај и ке бидеш сакан !
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
edna rabota malku me iritira ., zboruvate se vo idno vreme., da bidete., a zoshto ., ne ste., a normalno e idvete raboti da funkcioniraat zaedno vo isto vreme., zatoa shto., edna bez druga., da dadesh nekomu ., i od istiot / ta da primish ljubov e sosema normalno.,
e tuka ednonasochna ulica ne funkcionira ., mora da ima dvosmer vo chuvstvata davanjeto i prevzemanjeto., barem tuka so polno pravo ., i avtoritativno mozham da vi solam pamet., bidejki mojata vrska so soprugata trae veke 36 g., i ako ne sum pruzhal jas i ako ne pruzhala taa., ne bibilo vozmozhno tolku da trae vrskata ko vchera da pochnala., ai shto e strashno ako bidesh odbran., i nekoj/a vi podari del od sebe i svoite chuvstva., ., aj gledajte gi rabotite i od drugata strana ., a ne samo od vasha gledna tochka., stavete se vo polozhba na lichnosta od sprotivas., ....... vredi da razmislite ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Да бидам сакана, и да сакам !
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
некој... ама не баш тој ти што го сакаш, а лити???
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Сакајте и некој сигурно ќе Ве сака и Вас ....
Велат ...едни ... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Ами ако веќе можиш да одбираш : обете...
ако не , што ќе се задеси - тоа ![]() |
|
![]() |
|
Klara-D ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Koga ima sakanje od dvete strani,
togas ljubovta e najubava. Ne e ubavo samo da sakas,
nitu e mnogu prijatno samo koga si sakan ...!
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
i dvete
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
minlan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 312 |
dovolno e da mi se vozvrati vo ista mera kolku sto jas sakam
nebaram poveke od toa ![]() |
|
burn tire not your soul
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |