IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Помагајте, барам совет за подочници!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помагајте, барам совет за подочници!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
Автор
Порака Обратен редослед
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 22:49
.....çim pies çaj iskoristi gi "perniçinjata" od çajot,pogotovo ako se raboti za çaj od kamilicaсреќа
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 22:48
Пробај за почеток да ги покриеш со добар коректор, а како облоги можеш да користиш чај од камилица.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 22:44
Originally posted by nikita nikita напиша:

Originally posted by nena34 nena34 напиша:

Veke cel mesec imam podocnici i izgledam strasno propadnato.kapak na se mi bese sto ovie dva dena se vidov so luge sto ne sum gi videla nekoe vreme i se zaprepastija na site im bese prasanjeto sto se slucuva?Pomagajte znaete li nesto da gi ublazam a ako moze i otstranam.Srcinja ste znam deka ke imanekoj sto da kaze

pij mnogu voda,stavaj krastavici na o4i,i kupi nekoja krema za namaluvanje na podo4nici.dr ne znam sto da ti kazam

Fala ti .Vo princip pijam po litar caj valda isto mu se faka
Кон врв
nikita Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2008
Поени: 1610
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikita Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 22:42
Originally posted by nena34 nena34 напиша:

Veke cel mesec imam podocnici i izgledam strasno propadnato.kapak na se mi bese sto ovie dva dena se vidov so luge sto ne sum gi videla nekoe vreme i se zaprepastija na site im bese prasanjeto sto se slucuva?Pomagajte znaete li nesto da gi ublazam a ako moze i otstranam.Srcinja ste znam deka ke imanekoj sto da kaze

pij mnogu voda,stavaj krastavici na o4i,i kupi nekoja krema za namaluvanje na podo4nici.dr ne znam sto da ti kazam
She sells seashells by the seashore...
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 22:39

Изменето од mamma - 15.Април.2008 во 23:20
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,218 секунди.