|
Помагајте, барам совет за подочници! |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....çim pies çaj iskoristi gi "perniçinjata" od çajot,pogotovo ako se raboti za çaj od kamilica
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пробај за почеток да ги покриеш со добар коректор, а како облоги можеш да користиш чај од камилица.
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala ti .Vo princip pijam po litar caj valda isto mu se faka |
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pij mnogu voda,stavaj krastavici na o4i,i kupi nekoja krema za namaluvanje na podo4nici.dr ne znam sto da ti kazam |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Veke cel mesec imam podocnici i izgledam strasno propadnato.kapak na se mi bese sto ovie dva dena se vidov so luge sto ne sum gi videla nekoe vreme i se zaprepastija na site im bese prasanjeto sto se slucuva?Pomagajte znaete li nesto da gi ublazam a ako moze i otstranam.Srcinja ste znam deka ke imanekoj sto da kaze
Изменето од mamma - 15.Април.2008 во 23:20 |
||
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |