|
Помош! |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a vaka
zamisli deka sos e nekoj zaebant i ve igra i gleda kolku ste dusebriznici ahhahahahhahahhahhahahahahahahahaah |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...КАЈ ЌЕ ОДИ..ГЛЕДАШ ОД ДОМА НЕ ЈА ПУШТААТ !!!ДУРИ НИ КОМПЈУТЕРОТ НЕ И ДОЗВОЛУВААТ ДА ГО КОРИСТИ ДА НИ НАПИШЕ НЕШТО....А,ЗА МРСНИ ФИЛМОВИ ШТО НЕ СМЕЕ ДА ГЛЕДА..ТОА Е ДРУГА ПРИКАСКА...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ ИГРАЈ СИ СО ЖИВИТОТ ДЕТУЛЕ!!
ЕДЕН Е!!! ОД ТОА КАКВА ОДЛУКА КЕ ДОНЕСЕШ СЕГА МОЖЕ ДА ТИ ЗАВИСИТ ПОНАТАМОШНИОТ ТЕК НА ЖИВОТОТ!!! И ДОКОЛКУ СЕВО ОВА Е ВИСТИНА ПОЈДИ СИ НА СОВЕТУВАЊЕ КАЈ ПЕДАГОГ А НЕ ДА БАРАШ ПОМОШ НА ФОРУМОВ!!! |
|
car's freack
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusaj postari
|
|
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nisto stasno da se odi na ginekolog,tuku naprotiv se preporacuva da se odi na redovi kontroli barem 2-3 pati godisno.A ako ti stvarno ne si imala seks so deckoto,problemot ke go resis samo so odenje na ginekolog i potoa si slobodna.No vo sprotivno ti samo potvrduvas deka si imala nesto so tipot
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......ТАКА ТРЕБА ,ТАКА...ЗАТВОРЕНА, И ЗА ВЕЛИГДЕН ДОМА,НЕ ПОСЛЕ ОВДЕ ПАК СОВЕТИ ДА ТИ ДЕЛИМЕ, И ГЛАВА ДА НЕ БОЛИ. ...АААА,И ЗА ТОА,ЗА ЖЕНСКИОТ ДОКТОР...НЕ БИ ТИ ПРЕПОРАЧАЛ,МОЖЕ НЕМА ДА ВИДИ ДОБРО ..ПА ПРСТИ,РАЦЕ..И ОДЕ НЕВИНОСТА... ,ПА ТЕК ТОГАШ ЌЕ БИДЕ ШТО ЌЕ БИДЕ... |
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто одбиваш да одиш на гинеколог? Ако сакаш да бидеш возрасна, да имаш секс, секако дека треба и на гинеколог да одиш. Или кога веќе тоа е во прашања стануваме срамежливи? Со самото тоа што одбиваш да одиш мајка ти станува понервозна и недоверлива, а ти навистина немаш од што да се плашиш ако си немала секс. Оди со неа, ќе сфати дека си и ја кажала вистината а патем ќе добиеш и некој корисен совет од гинекологот кој секако ќе ти го потврди она на кое сите ти укажуваме... премлада си за секс. И уште нешто, не верувам дека ќе уживаш во моабетите кои ќе почнат да се шират низ град кога фраерот ќе почне да се фали дека те пипкал.
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro be ete.Zarem nisto ne razbra od site soveti sto ti gi dadoa?Pa kade brzas?I on te sakal samo na ovoj svet?Ma nemoj te molam.Te saka dodeka ne GO DOBIE TOA STO GO SAKA.Ako e tolkav fraer sto ne dojde doma kaj tvoite da im kaze deka saka da bide so tebe.
Da imam jas dete bi ja pratila negde sto podaleku od takvi perverznjaci.DA i najde toj nekoja na svoja vozrast,da vidime kolku ke dobie.Ama izgleda pokazuva sila na malecki deca,posto kaj drugite ne mu proagja.Zalno do kade stasaa decata.Go gubat detstvoto za minuta sex. |
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
SOS
Нов член Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto da pravam ????? Ve MOLAM POMOGNETE MI........
Dve nedeli veke kako me drzat zatvorena doma. Majka mi dozna deka imam decko. Morav da i kazam se. Seuste imam modrinki po raceve. Ne mi veruva deka sum nemala seks. Saka da me nosi na zenski doktor. Ke umram od stram. I rekov deka samo mrtva ke pojdam tamu. Nejzinata ljubov samo me povreduva. Nema da me pusti ni za veligden so drugarkite. Pocnuvam da zalam sto ne mu veruvav deka edinstveno toj me saka na ovoj svet. Misli deka ako me cuva zatvorena deka nema da go sakam. Sega go sakam uste povejke, i zalam za rabotite sto mu gi rekov. Изменето од SOS - 23.Април.2008 во 10:17 |
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj, stemota be decki... da ne recam sega nesto... 14 godinke e "malata" ... c c c c
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, да, да.... јас почнав веќе и да навивам! Сви у напад, сви у напад.... (један је Хасе), сви у напад... ЈУ.. ГО.. СЛА.. ВИ... ЈА.... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ОВАА ТЕМА ИЗГЛЕДА ЌЕ ЈА ПРЕИМЕНУВАМЕ ВО..БАШ МЕ ИНТЕРЕСИРА..
|
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште ли трае темава бе луѓе??? Сигурно дечкото и девојчето се разочарани од советите на љубовните експерти! Е што да правиш кога нема решение на проблемите од типот - Сакам да се е..., ама неќам да ми в....! |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕКОЈ СИ ИГРА КРИЕНКА НА ОВАА ТЕМА
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |