|
НЕзгоди! |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se setam vo ohrid...i taka odejki se zagleav vo edna statkara koi imaa sladoledi(se zagleav vo zelen sladoled)
i gleam taka i odam.taman da se svrtam se tresnav mnogu jako mo neso tvrdo.taka sedam zalepena i mislam so moze da e toa.otveram oci i gleam sum se lupnala vo bandera |
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле и мене истово ми се има случено |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
Pentakostalec
Сениор Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
igravme kako mali koa imav 9 10 god krizi mizi na maalo i minea edni eden moler i use eden,dvajca a nosea var i se drugo i sea drugar4eo mizi i broj do 10 i jas zabrazan da se skriam negi vidov i paooooooooo vo niv i im ja isturiv cela var....
|
|
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
|
me haces falta
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EDNAS VO SKOLO PRED DA ZVONI VISIME NA VRATA 4 DEVOJCINJA EDNA OD POZADI DVE OD NAPRED, I SE ZEZAM SO TIE OD NAPRD NETO KO DEMEK OVAA OD POZADI BILA SMOTANA I TOA IZGLEDASE VAKA:
JAS: NIE TRITE KE ODIME DO PRODAVNICA, A OVAA POZADI MENE SMOTANAVA NEKA SE MUVA SO KOJ STIGNE (a dodeka sum zborela se zameile profesorkata i drugarkami so mestata profesorkata dosla slucajno pozadi mene a drugarkami se trgnala na strana, dodeka jas so glavata zborev napred a so rakata pokazuvav pozadi mene) I ODEDNAS GO SLUSAM GLASOTNA PROFESORKATA BRAVO TAMARA TAKA TE NAUCILA MAJKATI SO POSTARI DA ZBORIS? I JAS VAKA I ZBUNETO I REKOV DA NESAKAJKI NAMESTO DA RECAM NE I SITE MI SE SMEEA |
|
me haces falta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
me haces falta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ssssssssssssss
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Ssssssssssssss - 16.Јануари.2009 во 01:01 |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ова беше одамна.......
купував нешто и барам да ми дадат и едно лижалче ме прашува -Од што сакаш јас се мислам -Ај од јаболко(имаше едни зелени) и она ми враќа ааааааа јаболко да ти влезе подлабоко |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев на пазар и купував за Коледе....ореви, коштани, јаболки итн......... Паднав на мразот у сред центар........Кога се разлетаа тоа коштани на една страна, јаболки на втора, ореви, мандарини околу мене............ Сите гледаат у мене, а ја трчам собирам пазарлакот и ставам у кесите.......... Умрев од срам........... |
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаахахах топ ви се незгодиве. Ама јас чекајте да се сетам на некоја......незнам ај може до попосле ќе ми текне
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бев на кафе со школските... и го заборавив ранецот Среќа не беа заминати, ама кога се вратив од смеење едвај им кажав зошто сум се вратила
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
tea4ever
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene pred nekolku dena mi se jadese marula salata i aj jas ke pravam. Ja izdrobiv salatata staviva ocet zejtin i col i probuvam. Koga probav mi se zgrozi zivotot, namesto sol jas sjum stavila seker!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |