|
ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | ||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Твојата мудрост не вреди ни пет пари, на која тоа реченица од мојот пост реплицираш? Очигледно тој кој нема веке аргументи да треска глупости.
Уствари која тоа реченица од мојот пост и ја прочита, можеш ли да издвоиш? Изменето од Ateist - 26.Декември.2007 во 01:01 |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ednas ti replicirav,a istoto sega ce tigo povtoram,posto za tvojot post dovolna e ovaa mudrost za da ti kaze se: "OVOJ SVET NE E OBICEN PREMIN,A COVEKOT NE E SLUCAEN PATNIK!" |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Колку за твоја информација, поголемо зло од религијата ниту имало ниту ќе има. Но нејсе, ќе дојде времето кога сите ќе живеат во слога и љубов без таа ваша илузија таканаречена Религија. |
||
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За разлика од вас кои имате машини во вашите глави, навиени од разноразни глупи прикаски за деца т.н религии, Јас немам. Имам мозок место тоа, што за жал вие го немате. Да имавте ќе прочитавте што сум напишал. И ќе реплициравте конкретно на мојот пост. |
||
|
||
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako nekoj e ubiec ili izmamnik, si ima drzava a i Bog i ke si mu sudat sekoj na svoj nacin, Vernik koj veruva i prodolzi da ubiva toj ne e hristijanin, za drugite ne znam toj samo moze da laze deka e toa.
ne moze nekoj koj veruva vo ljubovta da ubie toj vsusnost ne veruva vo ljubovta toj veruva vo omraza odmazda i sl, a toj ne e hristijanin. Изменето од postariot brat - 26.Декември.2007 во 00:50 |
||
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE REKOL POPUSTO NARODOT ANAKINE:"NAJSLATKO SE SMEE ONOJ KOJ POSLEDEN SE SMEE!" |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahahhahha
tocno e toa batka tebe bas te briga so e ubiec lopov sexualen manijak vazno e da e vernik a uste povazno musliman hahahhahah Изменето од anakin - 26.Декември.2007 во 00:39 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se znae be batka POGOLEMO ZLO OD ATESIT NITU IMALO ,NITU CE IMA! ZADOVOLEN?
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TEMA E SO E POGOLEMO ZLO
dobar ateist ili losh vernik so lupate tuka postovi bez vrskaaaaaaaa Изменето од anakin - 26.Декември.2007 во 00:30 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe brate,ovoj ne moze da si objasni ni kako mu raboti masinata(ako ja ima) vo negovata glava,a ne nesto drugo.
|
||
|
||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kritika do efendija, deka ne razmisluval dobro...
Pa mislam deka ti si toj koj ne razmisluva dobro, i ima slaba percepcija... ali nejse da ti pojasnam: PRASHANJETO BESHE MNOGU EDNOSTAVNO . KOJA E PRVATA LICNOST KOJA MOZE DA TI GO OBJASNI MEHANIZMOT NA MASHINATA KOJA E POSTAVENA PRED TVOITE OCI, KOJA MASHINA TI PRV PAT JA GLEDASH!!! KOJ KOJ???? KOJ E TOJ SHTO MOZE DA TI OBJASNI KAKO TAA MASHINA RABOTI; KAKO FUNKCIONIRA??? |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку си нејасен во прашањето што си го поставил, но јасно ми е до каде оди твојата глупост во споредувањето на машина и човек, затоа ќе очекувам да ти ми го кажеш одговорот на твоето накарадно прашање, за да можам тогаш да ти објаснам неколку основни работи. BTW прашањево ти е offtopic, така да можеш на некоја друга тема да ми го поставиш. Изменето од Ateist - 25.Декември.2007 во 23:54 |
||
|
||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако ти малку подразмислеше, ќе сватеше што сакал Хесе да каже, но гледајки колку сувопарно одговараш, се сомневам и дека воопшто си го прочитал, а уште помалку да си сватил нешто од него. Но сега што тука се може, секој со онолку колку (според вас) бог ви дал.
|
||
|
||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edno prashanje do Ateist.....
Batka, ako pred tvoite oci se prezentire eden obiekt ,mashina, do togash nevidene od tvoite oci, znaci prv pat gledash takvo neshto vo tvojot zivot!!! Dali mozesh da mi kazesh, koja e prvata licnost shto moze da ti go objasni mehanizmot na taa mashina??? kako raboti, funkcionira taa mashina???? |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |