|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | ||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... aj da otvorime pa sega tema...devojka mu... zena mu...shvalerka mu... nedorazbiranjata nosat do ona shto vcera go kazaa na vesti...za skreshen nokshir...skrshen kolk i noga na svekrvata... od nepromislenosti doagja do vojni na "nivnite" i "nash*te". Pravo na majkata e da bendisa nekoja devojka povekje a nekoja pomalku, od k*rtoazija toa ne bi treablo glasno da go kaze...ama sekakvi gi ima...kako i devojki shto ima sekakvi i majki ima sekakvi. Normalna majka kje saka sinot da i e srekjen, drugo nema da ja interesira.
|
||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што е ова бе.......сите зборите за тоа колку снаата требало да ја почитува свекрвата. А никој не спомнува дека и свекрвата треба да ја почитува снаата....... Според мене синот ја има главната улога. Тој треба да и каже на мајка му до каде е границата во однесувањето со девојката/жената. Во спомнатата ситуација.........си прашало девојчето.........па што? Леле направивте дека била некултурна, ваква онаква. Ја интересирало и прашала и.......запамтете, нема глупави прашања има само глупави одговори. Колку и да се чини глупаво ако нешто не ми е јасно ќе си прашам. Е сега, типкава можела и требало дечко и да си го праша, ама ако ја прашала мајка му ........па не ја изела. Бреееееееее!!!!!!!! Однесувањето на свекрвата во случајов е недопустливо.......НИКАКО, ни под точка разно. Не смеела вака да се однесува. Ако ништо друго барем да го почитува фактот што прв пат во куќа и влегло девојчето.Освен тоа, можеби девојчето вреди или не вреди повеќе од претходните. Свекрвава тоа не го знае и........требало да остави простор за да го согледа овој аспект. |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
...majka mu...epa da ne beshe ona...nemashe da postoi ni ona parce meso po koe tolku se letaat snaite...zatoa...nemora da ja sakaat... ama mora da i priznaat...taa im go dala ona shto go imaat... i bez koe se nervozni...ifrotisani...
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мајка му...
Моментално е во тешка ситуација...
А не ни мислев дека толку ќе ме заболи...
|
||||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
majka mu
e dobro de, majka mu e
mene ne mi e nisto
da ne bil on nemalo ni da ja poznavam
|
||||
apce
|
||||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Poznavam nekoi sto nema sansi da se ozenat dodeka im se zivi majkite, a po moe mislenje sinot si go saka nesto poveke od sin iako ne e ocigledno na prv pogled.
|
||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фала Богу, дека jа имам.
|
||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... pa dobro bre milo...jas imam pravo da biram snaicki... bar da si kazam ... ........ |
||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Види ја, немој така директно, се изосрамив... се шалам, освен тоа, кој рече дека јас сум слободна само сакам мојата идна (ова ептен во иднина) свекрва да има сличен карактер ко ти... |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
... edniot e zafaten...ama drugiot momentalno e sloboden...... |
||||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ТИ ОД ИСКУСТВО??????????? |
||||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
kaj se trpat dve zeni Makedonki u edna kuka be...nema shansi...hahahahaahahaa...zverki niedni...
|
||||
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |