|
СОЖИВОТ - нешто доста чувствително |
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Автор | |
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AK47
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2007 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 286 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neonic
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj primitivizam. Abe Siptar, i onie hristijani od albanija da ne gi vikas KAURI?????pa neli i tie se Albanci? Tikva bez koren... |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOIRAAAAAAAAAA mala , pa neli se pravis jaka, neli rabotite se smenile vo vasa polza, ne te razbiram c c c c c cc
Ednas vikas mora da se vospostavi redot nasekade , i deka vie mozete da go storite istoto kako vo Brodec , pa posle toa vednas places zosto ve maltretirame , ili vie ne maltretirate ili nie ????
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Primetuvas li kolku si glup, samiot si postavuvas prasanja i si davas odgovor, se razotkrivas, a vamu baras sozivot |
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nie sme jadele kjotek ?????????? A kade toa ??? koga ste fatele nekoj sam , komu pak ne mu boli k*rot i odi kaj sto nema ni eden albanec , i so glava krenata zboruva se smee , im zboruva na zenskite , gi faka istite,
A jas licno so edni moi drugari sum tepal kauri srede gradot , ni policijata ne mozese da ne spreci , a sto ke fatite nekoj tamu vo vasiot del toa ne e nisto , ali da ti odi na tvoj del , i da te tepa , toa e nesto ;)
Ali sigurno i za ova sto pisuvas , se raboti za minato vreme :)
A ssega se Kolnam se peese makedonskata himna, imase okolu 100 makedonci ne stanaa na noze, ahahahah a koga ja peavme albanskata stannaa ahahaha
Ziveo Bajrush Clan, ziveo je Zija, Shurdhant , Qeli , Ximi,
Ziveo je UCK Sto go tepavme 6 meseci Romeo Zivic :)
A zosto ne se vrakaat vasite vo Matejche i Opae ako se tolku jaki, zosto drzavata ne gi stiti ????
nema madinja coveku toa e poveke od jasno,
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ти е одговорено,знаеш дека не е така тоа го докажаа Кумановците кога ги тепаа сите шиптари по куманово.Нели кажавме дека се беше скршено а само булите излегуваа на улица за да завршат работа со Македонците - невини се веруј.Кажи како јадевте ќутек кажи
|
|
AK47
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bogie, pa ne mi odgovori na nisto sto napisav, dali e vistina deka vasite mladi makedonki se storeni devojki od haremot na Bajrush Milano, dali e vistina deka onie odat na sekoj natprevar so bajruSh CLAN , ne za nesto nego za da imat so sto da se zanimat vo poluvremeto od 15 minuti,
Neka mi odgovori nekoj Komit, dali ovie mangupite od Bajrush Clan bea srede stadionot vo Lozhata , i si pcueja si vikaa, a vie bevte site okolu, i nikoj ne stana barem da im svirne , da ne zborime za nesto povise,
Samo svrti malku po kafulinjata niz centarot na gradot i vidi so kogo se druzat makedonkite,
AJDE NEKA MI IDGOVORI NEKOJ ZA OVA, AJDE POSTO JAS IMAM FAKTI AHAHAHAHAH < MOZAM SO SLIKI DA VI UKAZAM , ahahahahah Bogie odgovor cekam dali e tocno ova sto go pisuvam , ahahahaha
A za ovie devojkite jas site gi znam po Ime i po ziveacka , edna e kerka na eden pravoslaven svestenik :)
|
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOLI BOGA DA NE POCHNAT SO OSVETA - BRE BUDALO SCHIPSKA!!!! ZOSTO AKO POCHNAT - NEMA DA ZASTANAT SE DODEKA I POSLEDNIOT SHCKIP NA SVETOV E SVITKAN!!! PA SEGA TI BROJ!!!! |
|
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SO PISHTOLI I NOZEVI I BABA MI ZNAE DA SE "TEPA" - bre LJOCH!!!! DOVOLNO E DA NAUCHI SAMO KAJ DA "KLIKNE" ILI "BODNE" EDNASH. Pa neli tie "borachkite' veshtini vi odea edno vreme - ili samo za pred kamera beshe toa, zosto sakate da bidete vo centar na vnimanie, postojano??? |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој циркус ти збориш бе алоооо!
Кое милано кој Бајруш дали си ти нормалеееенннннн ееееее. Тебе многу те тепале Македонците кога се буневте изгледа имаш потрес на мозок добиено.Кажи каков ќутек јадевте,кажи како ве тепаше и старо и младо и машко и женско.Абе следниот пат нема да ги пуштаме жените да ве тепаат излив на мозок сте добиле |
|
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj pistolot da go zemes, da ja popusis malku cevkata i potoa da go povleces skrapaloto...veruvaj golema USLUGA ke si napravis NA SAMIOT SEBE, i na zemjava sto ja gazat takvite kako tebe |
|
Neonic
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Biblijata nikade ne se spomnuva Osveta, toa e primitivizam, koj mozebi go prapgira Islamot, ama eve i USA sega se bori protiv Islamot ,taka da nema uste dolgo da trae, koga sakajki da im go lizete g...t na USA ke pocnete da se hristijanizirate. Posraniot na pomokaniot mu se smee. kaj se culo i videlo :))))))))))) |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе остајте го љочкава нели гледате дека сето она што неможе да го направи го пишува на форумот од мака зошто Македонците им го прават на шиптарите.Љоч кажи им како јадеа ќутек сите шиптари од Куманово,глава несмееа да кренат,сите шиптарски дуќани беа затворени на месец дена.Сега пак кога ке им текне на Кумановците ке ги затворат дуќаните и ке ги тепаат каде стигаат.Кажиу им зошто несмеете да учите у Македонски училишта,кажи како ви ги дупат булчињата малечки
|
|
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |