|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 45> |
Автор | |
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
много интересно как успя без въобще да я слушаш да разбереш че е много смешна медиатция? просветление? екстрасензия? екстратерести? екстранина? екстрапардаоксално по скоро екстраортодоксално Изменето од m__g__ - 11.Јануари.2008 во 13:36 |
|
Cool_Angel
Група Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бугарката музика ми е многу смешна и воопшто не ја слушам пошо не ми се свиѓа, сите пејачќи што пејат се само вештачки кукли, бљак!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дай кажи некоя паметна музика...
Само да кажа, че музиката, както и поезията няма нищо общо със разума и ума, а с човешката душа. А мене лично ми е гайле, що ти мислиш или не мислиш за моята бг музика. А, само между другото, говорех на Изи. Тебе, ленче, не съм те викала. Със здраве. Изменето од pagane - 11.Јануари.2008 во 12:04 |
|
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само ке кажам дека ич не ми се свиѓа и дека најглупа музика досега што сум ја слушнала е Бугарската................. живи глупости се тоа!
|
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изи, заради това ние тука пускаме други стилове. Ако сакате ги слушайте, но поне да знаете, че постои съвсем различна бг музика, която си има своите качества и достойнства.
Много хора в България, между които и аз, не слушаме музиката,която предлага Планета. Най- малкото,защото в голямата си част е всичко друго , но не и българска музика. |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе каков попфолк...
Тука во Македонија ја фаќаме онаа музичка програма Планета.Грозни ми се |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Първо вземи стинси върху линковете, па после гласай за каквото искаш.
Това само,за да чуеш и друга бг музика, освен попфолк. После мисля няма да се чудиш. Гласай и за двете опции. Изменето од pagane - 11.Јануари.2008 во 11:53 |
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум сигурен што да стискам...НЕ или ТАА Е СМЕШНА...
|
|
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
песничките са за хората които ги харесват
за ония в пейзажа песни нема |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно не ми е ясно: как можеш да коментираш нещо, което не познаваш.
Попфолкът е сравнително нов стил за музикалните вкусове в България. Аз съм от поколение,което е израсло с музиката на бг рок групи и с т. нар. естрадна музика. Те правят моите спомени от детството и юношеството. Не попфолка- не Ивана, Глория, Камелия, Гергана, Анелия,Емилия и Азис. Така,че ако някой е ограничен по отношение на информацията за бг музика, ако е интелигентен е по- добре да премълчи. Умният човек не дава мнение за нещо, което не му е ясно. И тук m_g_ се накъса да ви пуска истинската бг музика само няма кой да си направи труда да слуша и да чуе. |
|
no name
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah ne slusam. Turbo folk e 1000000000000000000000000 pati podobro od Bugarska.
Mn se ligavat bugarkite |
|
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RSKA LI VAKA U BUGARIJA MAKEDONSKA MUZIKA KO OVDE?
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...aj pa ne i zbori ako mozesh a ti se ukaze prilika, glej ja kakva e...moreeeeee ima da verglam 200 na saat... http://www.youtube.com/watch?v=N3Q3iXqEg_4 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin angliski e svetski jazik, da ne vikat posle bugari sme bile...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |