|
Реклами |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 33> |
Автор | |
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално како прво добрата идеја е најскапа работа на цел свет потоа останатите работи доаѓаат.
А за се тоа да изгледа визуелно впечатливо, да има мелодија и естетика мнооогу пари. |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemo84 e vo pravo...
Najubavite reklami se sekogas najskapi. Tocno deka treba ideja,koncept,no so mal budzet....tesko pominuva samo ideja.... |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако така планирал директорот на пример да сними реклама со ....пример бекам тој сигурно знае дека ќе му требат многу пари за тоа. Проблемот не е тука. |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеле идејата да ја реализираат и со многу попознати глумци, нели?
значи би се зголемил буџетот. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Другар според буџетот се креира целата идеја. Може ти да имаш супер идеја ама ако немаш буџет се губи целата замсила па така мора да смислиш нешто ново финансиски поприфатливо! |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobra e onaa za peugeot so dvete bubamari u kolata
A inace od nasite reklami najdobri mi se tie za Skopsko,ili toa mi e od sto mnogu sakam pivo |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
битна е идеата, а не буџетот
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJDOBRA REKLAMA NAPRAVENA SO NAJMAL BUDJET, A NAJGOLEM EFEKT E REKLAMATA NA COCA COLA SO DEVOJKATA I MOMCETO SO NAVODNIOT MOBILEN!
Изменето од moira - 08.Август.2007 во 13:58 |
|
lavica
Сениор Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA ima mnogu interesni reklami eve na primer onaa na k15 so nagradnata igra na bravo kafe so vespata , bas e dobra.
|
|
sm
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si ja videl?,...ne veruvam deka ke pomine bilo kade,..kaj shto ima legalna coca cola,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
trucker21
Сениор Регистриран: 13.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehehe...........kamiondgija vo pustina vozi tovar koka-kola.......celiot ispoten, zastanuva vo kafana i "nategnuva" edno ladno Pepsi............
|
|
sex, trucks & drinks!!!
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кока кола секогаш имале убави реклами а кај нас тука космофон се неспоредливи!
|
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ke raskazam edna(neznam sto vsusnost reklamira,ama mnogu e smesna).
Dete sedi vo krevet i doadja covek i mu nosi dorucek,caj-sto da e. Deteto,koga go zdogleduva covekot vristi kako izbezumeno. Covekot vidlivo iznenaden nelagodno se vrti okolu sebe i mu e mnogu neprijatno. Najposle,covekot zema vesnik,go otvara pred svoeto lice i se krie od deteto. Detevo na kraj prestanuva va vika,i smireno veli: A,tato-toa si ti!! |
|
male4ka
Сениор Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
рекламите за coca cola отсекогаш биле добри,а мене ми се свига и рекламава за прашокот оливер(by k15)
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |