|
Исусова молитва - исцелител |
Внеси реплика | страница <1 272829 |
Автор | |
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај објаснете........се заинтересирав..... |
|
Опитен
Сениор Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е „Оче наш„ туку кратката но по своето значение многу соджајна и по сила најјака молитва. Таа се нарекува Исусова затоа што во неа се повикува името Исусово. Господи Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешниот или пократката нејзина верзија Господ Исусе Христе, помилуј ме Браво Дејан, конечно една убава и значајна тема на форумот. Па ајде духовници, покажете се |
|
Господи Исусе Христе помилуј не
|
|
ahmar1
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 712 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш "Оче наш"..
|
|
Илја дин,Илја бил ел Месија+++
нема друга вера освен правоверната,Христос е Месијата+++ |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали под “Исусова молитва“ мислиш на “Татко наш“?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovde sakam nakratko da im objasnam na licata koi nemozat da ja svatat mojkta na isusovata molitva a posebno ke bide svatliva i za onie koi nemaat vera a imaat potreba od duhovno isceluvajne od site losi osobini -naviki.
prvo nakratko da pojasnam kako nasata svest prifatila navika od drugo lice .eden od poznatite nacini za da se sluci ova e koga od nekogo treba da dobieme nesto pari,ljubov itn. nasata intelegencija avtomatski prifajca i negovi osobini-nacini na dejstvuvajne so cel povtorno da ja zarabotime nasata pobaruvacka. pa taka vo tekot na zivotot se steknuvame kako so dobri osobini taka i so losi koi sne gi steknale na istiot nacin. pa logicki koga bi se odkazale od sredstvata koi sne gi pobaruvale i za koi kako zalog sne morale da pocnime da dejstvuvame na los nacin- paralelno na toa i bi uspeale da gi otfrlime losite postapki.znaci od denes ako pocneme samo od gospod isus hristos da barame se a ne od lujdzeto koi ne naterale na takvo loso dvizejne podsvesta eden den ke pocne da gi otfrla site losi naviki steknati od gresnici pa neka pocne od denes vasiot zivot da go upravuva KIRIE ELEISON |
|
Внеси реплика | страница <1 272829 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |