![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 48> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Трпе и Трпана гледаат порниќ.
Излегува еден црнец и Трпе воодушевен: - Лелеееее Трпано на овој му е поголем и од мојот. - Стварно му е голем, оваков нема у цело Скопје! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Си биле Трпе и Цветко и стоеле покрај една продавница. Цветко влегол во продавницата и си купил чипс. После минута го гледа Трпе со ист чипс како неговиот. Потоа Цветко нервозно купува кока-кола. И Трпе купил кока кола. Цветко уште понервозно ја купува цела продавница. Потоа Трпе му приоѓа на Цветко и му вели:
- Јас многу ве почитувам! Цветко зачудено прашува: - Зошто?! - Па благодарение на вас излегов од економска криза. |
|
![]() |
|
Трпе стои пред детска градинка. Поминува покрај него воспитувачката и го прашува:
- Извинете, вие чекате дете? - Не, стомакот ми е од пиво!! |
|
![]() |
|
По тешка сообраќајна несреќа се буди Трпе од кома.
- Да не сум во рајот? - Не се уште си до мене, одговорила Трпана. |
|
![]() |
|
Учителката: Добро бе Трпе, како може едно дете толку глупости да направи во еден ден?
Трпе: Па, рано станувам. |
|
![]() |
|
Трпана лежи во спалната соба, а Трпе влегува на прсти, се соблекува гол и тивко и вели:
- Срцка без гаќи сум! - Ај остајме сега утре ќе ти исперам едни |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Doktorot mu veli na Trpe : Trpe, tvojata zena treba da ima seks tripati nedelno i toa vo ponedelnik, sreda i petok. Trpe ogovoril: Doktore, vo ponedelnik i sreda ke vi ja nosam, no vo petok ke mora sama da doagja . |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
Првата брачна ноќ Трпана го прашува Трпе.
- Што ти се допаѓа највеќе на мене, моето прекрасно лице, мојата прекрасна фигура... - Не, не ... твојот смисол за хумор! |
|
![]() |
|
Трпе и Трпана паднале во финансиска криза. И на Трпе му текнало како да заработат.
- Ај ти Трпано вечер дотерај се и прошетај покрај кеј па можда и ќе се закачи некој. И Трпана отишла. После неколку часа се враќа дома со 101 евро. - Браво ма Трпано, само од кај излезе ова едно евро!? - Е па евро по евро! |
|
![]() |
|
Малиот Трпе го прашува Татка си.
- Тато зошто земјата се врти? Овој се замислува. - А ти сине да не си ми ја нашол ракијата |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Наставничката им предавала лекција на учениците за годишните времиња и го прашала малиот Трпе:
- Кога лисјата паѓаат? - Во 20:30 на А1. |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Чита Трпе оглас во весници:
"Полиција бара човек од 30 до 40 години, силен, малку проќелав, кој ноќе шета по парк и силува млади девојки" - А да се јавам, можеби добро плаќаат |
|
![]() |
|
Се враќа Трпе од работа порано дома и ја наоѓа Трпана со некој човек во кревет.
- КОЈ Е ОВОЈ МА??? - Мајсторот што го поправи телевизорот... - Мајсторе е ај ако го поправи телевизорот доаѓај на по една ракијка!!! |
|
![]() |
|
Трпе го прашува син му:
- Сине, последен пат те прашувам кога планираш да ги поправиш оценките? - Тато, баш ми е мило што за последен пат ме прашуваш. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |