![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 295> |
Автор | |
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sum humorist jas realno zboruvam deka Grcija do 2013 god ke zagine a makedonija ke se obedini cela
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Дај бе да збориме нешто пореално... Ако продолжите вака немора да одам на друго место да читам хумори... |
|
![]() |
|
mikeg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Sto ke ja vidam be?Vo 2013 god se otvara Buk*reskiot dogovor i od toas Makedonija stanuva cela drzava ,a Grcija na celo ke propadne i nema ni da postoi.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ich da ne si se sekiral,...ke ja ,.."vidish"!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
jas sakam cela makedonija da ja vidam i egejska i pirinska obedineti
|
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Тогаш нема да одиш во Грчка, туку во Јужна Македонија. |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Значи никад нема да отидеш во Грчка А? |
|
![]() |
|
Abe kakva Grcka Jas vo Grcka odam koga ke go zememe nasiot del tamu
Изменето од mikeg - 10.Јули.2008 во 15:28 |
|
![]() |
|
За одмор ама каде??? Во Грчка ???
|
|
![]() |
|
Abe kakva motika nie sme samo za odmor.Aj te molam ne kritikuvaj
|
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Проблемот е во тоа што лозјето не сака молитва, туку мотика. |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
|
Decko aj te molam ne ja napagaj drzavata.Zosto si glasal pa za Gruevski da ja vodi drzavata.Luge ako ne bese Gruevski ke nemase da imame tolku praznici.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Jas sakam da kazaam deka GRUJO ic ne e sposoben da ja vodi makegonija.Toj Makedonija ja vodi na los pat.Tesko na toj narod vo taa zemja.Abe kako moze deca da ja vodat nasata drzava?Jas mislam deka Grujo ke go nema do rajot na 2009 god sam ke izbega od Makedonija
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 285286287288289 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |