IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 285286287288289 295>
Автор
Порака Обратен редослед
mikeg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 305
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 19:18
ne sum humorist jas realno zboruvam deka Grcija do 2013 god ke zagine a makedonija ke se obedini cela
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:58
газење%20од%20смеење,....bogami,...ovou mik....izgleda deka e nekoj uspeshen humorist,....ili ke bide,...pa,tuka,.......  vezba....намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:47
Originally posted by mikeg mikeg напиша:

Sto ke ja vidam be?Vo 2013 god se otvara Buk*reskiot dogovor i od toas Makedonija stanuva cela drzava ,a Grcija na celo ke propadne i nema ni da postoi.

Дај бе да збориме нешто пореално... Ако продолжите вака немора да одам на друго место да читам хумори...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:34
Sto ke ja vidam be?Vo 2013 god se otvara Buk*reskiot dogovor i od toas Makedonija stanuva cela drzava ,a Grcija na celo ke propadne i nema ni da postoi.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:27
ich da ne si se  sekiral,...ke ja ,.."vidish"!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 18:11
jas sakam cela makedonija da ja vidam i egejska i pirinska obedineti
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 17:10

Abe kakva Grcka Jas vo Grcka odam koga ke go zememe nasiot del tamu

Тогаш нема да одиш во Грчка, туку во Јужна Македонија.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:29

Значи никад нема да отидеш во Грчка А?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:22

Изменето од mikeg - 10.Јули.2008 во 15:28
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:21
За одмор ама каде??? Во Грчка ???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 15:04
Abe kakva motika nie sme samo za odmor.Aj te molam ne kritikuvaj
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 11:33

Decko aj te molam ne ja napagaj drzavata.Zosto si glasal pa za Gruevski da ja vodi drzavata.Luge ako ne bese Gruevski ke nemase da imame tolku praznici.

Проблемот е во тоа што лозјето не сака молитва, туку мотика.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikeg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 11:08
Decko aj te molam ne ja napagaj drzavata.Zosto si glasal pa za Gruevski da ja vodi drzavata.Luge ako ne bese Gruevski ke nemase da imame tolku praznici.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2008 во 11:06
Jas sakam da kazaam deka GRUJO ic ne e sposoben da ja vodi makegonija.Toj Makedonija ja vodi na los pat.Tesko na toj narod vo taa zemja.Abe kako moze deca da ja vodat nasata drzava?Jas mislam deka Grujo ke go nema do rajot na 2009 god sam ke izbega od Makedonija
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 285286287288289 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.