![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 295> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako moze nekoj ,..shto e na vrvot,...procentualno da ima ist rast ,..so nekoj shto ,..pochnal da se razviva,....ako smetash taka ,...togash,...duri i i ovaa ebanovina pobrzo se razviva od,...povekjeto najrazvieni zemji,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
kiroo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
haha... ekonomskiot rast... da sum go videl. Kina 3 trilioni dolari GDP, so milijarda ziteli, Amerika 13 trilioni so 300 milioni ziteli.
pa sea idi ti podeli pomnozi, obrazuj se, opameti se, ako ne i tresni se od zid, da ti skodi ne moze... |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Кирца што тропаш безвезе... Си го видел ли економскиот раст на Кина и на САД последниве три години??? Не изигравај мало дете кое се пали на Америчките филмови... И мене ми се свиѓаат филмовите,ама тоа си се само филмови и ништо друго... Немој да мислиш дека во реалноста е исто така...
|
|
![]() |
|
i? stom si tolku zaljuben, odi u kina raboti 19 saati na den za $10 mesecno ako ti e merak.
zatucana raja... ![]() |
|
![]() |
|
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Па богами не знам, кој е поголем газда, американците или кинезите... Ако мислиш дека фабриките што се градат во Кина им припаѓаат на американците, тогаш си јанлаш. Не можеш да мрднеш во Кина без учество на државата.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hm. zatoa rabotat so peleni za vozrasni. posto americkite gazdi ke zagubat pari ako idat u wc, mesto da rabotat u fabrikata.
![]() |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Кинезите се се повеќе светска економска сила...
![]() |
|
![]() |
|
a so se pa kinezite, robovi na amerikanskite kompanii...
|
|
![]() |
|
А бе и Кинезите да не беа Кинези, ќе помислев дека се наши...
![]() |
|
![]() |
|
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Јали 2013, јали 2014 ама ќе ја биде, сигурно. Да ти кажам, мене како гоооолем македонец веќе не ме интересира Македонија на Балканот. Тоа е надмината теорија. МАкедонија мора да се обедини глобално, без исклучок да и се вратат сите територии што некогаш ги имала. Преку Мала Азија, до Пакистан и Индија, Персија, Иран и Египет. Сите се македонци. Еве, јас сигурно знам дека оној лепотанон Ахмединеџад е македонец. И по муцето и по муабетот му се гледа. Чистокрвен. Треба Томе Бошевски и Тото Тентов да ги пратиме за тумачи да ни преведат што зборува, оти тоа јазикот малку се изменил, ама без заебанција, многу ни е сличен по менталитетот и обичаите.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
off mori majko. sto e toa? eden naivko, i dvajca mockovci. trojca odlicni forumadziii!
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
dobar e,..
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mikeq... кажи , кажи уште нешто жити се еј...
![]() |
|
![]() |
|
Еве го пак... ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 284285286287288 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |