![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 283284285286287 295> |
Автор | ||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Киро... Бугарите не си ги испадил уште... Оди во Пиринска и од таму испади ги... Во овој вардарски крај ги немало многу, освен `41 кога Хитлер им рекол одете и земајте од Македонија што сакате... Нема што да ги бркаш Србите, на таа територија што ја држела Србија под контрола ти денес имаш држава... Оди бркај ги од Егејска и Пиринска оваа и така е веќе наша нели... ![]() |
||
![]() |
||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
|
Abe treba da si odi toj segasniot premiwr sto se pravi patriot.Ne li mu e sram da go laze narodot a i narodot pak mu veruva
|
||
![]() |
||
kiroo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
|
bugarite veke gi ispadivme. tie ne se nikakva zakana.
inace sto treba li sega i turcite i rimjanite li da gi pisam? ![]() |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
mnogu pametno od tvoja strana..samo bugarite ke si gi zacuvame ![]() Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:07 |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
|
vidi, treba epten da si naiven da veruvas vo takvi bajki.
dosega makedonija dobro od srbija ne videla. zosto pobogu da se vrakjame na povrakjanicite od minatoto? tolku li s(t)e glupi? i povtorno davas besmisleni primeri, bidejki ne ti vleguva vo glava deka jas sum za MAKEDONIJA, a ne za "makedonija + srbija/bugarija/albanija" itn. Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:07 |
||
![]() |
||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
|
За мене е алатка соживот со Србија за добро на Македонија... Ти не сваќаш дека додека ги избегуваш нив, САД ти нуди соживот со Арнаутиве... Зар ти е подобро со нив??? Зар ќе ти биде подобро утре да имаш Ќерка или син и да ти донесе дома зет или снаа Арнаут??? Не пријателе не сум ја предавник, а не си ни ти само сеуште си млад и видикот ти е смален ... Не гледаш надалеку... |
||
![]() |
||
|
za mene amerika e alatka kako da stigneme do slobodna i prosperitetna makedonija.
za tebe srbija e sonot, sama po sebe. tuka sme mnogu razlicni predavnice... |
||
![]() |
||
|
Сто пати е кажано со Србија немаме никаков проблем со црквата, туку со пет православни цркви на кои поглавари се Грци... Тие ја кочат работата...
А Кирца, ти за мене си во ист кош со оние кои сакаат да се подлижуваат на САД... А тука спаѓаат и Арнаутите... значи ти си заедно со нив во ист кош... ![]() |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Заедно НЕ...ама како пријатели и соседи ДА...
пс
Само со црквата и глупердата нивен овде ...зоки-поки да си го средат проблемот најпрво.
![]() Изменето од novace - 13.Јули.2008 во 12:13 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
|
vo pravo si. ne mozam da te sfatam.
isto kako sto ne mozam da gi sfatam onie sto sakaat makedonija da bide del od albanija. ili bugarija. za mene si vo ist kosh. |
||
![]() |
||
|
Јас знам дека ја сакаш својата земја, но проблемот е кај тебе што неможеш да сватиш дека некој што сака да живеат Македонија и Србија заедно, исто така си ја сака Македонија... Тоа кога ќе го сватиш ќе бидеме на чисто и ќе можеме после и за друго да разговараме... ![]() |
||
![]() |
||
|
ja sum za makedonija. znam deka tebe ne ti vlaga deka nekoj moze da ja saka ovaa zemja, ama toa e tvoj problem.
|
||
![]() |
||
|
Кирца ти си сигурно за во Њујорк така...? И тоа во Харлем кај црнците , па малку да те раздрмаат... за да ја засакаш уште повеќе Америка ДЕ...
![]() |
||
![]() |
||
|
brza, i ti si bil eden od zatucanite...
![]() Изменето од moira - 12.Јули.2008 во 22:08 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 283284285286287 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |