![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 277> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
E ova stvarno me nasmea |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
koga dezhurnata na sistematski mi reche ,,zoshto imash shishki,... nemashe pred dve godini ,,
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
inessX ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 405 |
NAPISANO SOOPSTENIE VO EDEN VLEZ:
KOMSIJA,...MORAM OVAKO DA VAM SE OBRATIM. CUJEM NABAVILI STE NOVI BUDILNIK KOJI NAVIJATE UJUTRU SVAKIH 10 MINUTA DOK NE USTANETE. ZVONI U 7,15, 7,25, 7,35 ITD. MI ZA RAZLIKU OD VAS SMO BUDNI VEC OD PRVOG ZVONA U 7,15 I NEMOZEMO DA SPAVAMO. VOLELI BI SMO DA SE VRATITE NA ONAJ KINESKI BUDILNIK OD RANIJE I DA GA NAVIJETE JEDANPUT PO SISTEMU USTANI-ILI ODUSTANI S'POSTOVANJEM KOMSIJE |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Самоубиство
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
http://youtube.com/watch?v=e_te0x6lUPw
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Пааа...ептен се изнасемеав вчера кога беше внук ми (има 5год.) на гости и малиот се качил кај мене во соба и се пикнал во плакар (демек ми се крие) и одеднаш го гледам трча по скали и од 1-ви до приземје и мафта со црн чипкан прслук и се дере "Бато носи прслук......бато носи прслук!!! Се облекува ко женско!!!..." пред моите и неговите
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.............АААААМА ЈА ЛЕГНА...АЛАЛ НЕКА МУ Е!!!..АБЕ ,ШТО ВИКАМ ЈАС...ПЛАВУША СИ Е ПЛАВУША!!..ЕТЕ И ЦРНЕЦ..
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Овој скениран документ пристигна во нашата редакција преку е-маил.
![]() Ќе ве молиме да му помогнеме на човекот, да го плати својот долг кон Он нет. Се работи за сума која многу тешко може да се наплати. Доколку човекот плати еден денар, дали од Он нет ќе му го вратат осатокот, како што е ред? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 269270271272273 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |