![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 1402> |
Автор | |
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDK moze na pcelkata i ne i se leta tolku,ali toa 'poluprokolka' od kaj ti tekna
![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Сакам да кажам... да прашам ....САМ... ???
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
SDK interesna rabota
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sdk, aj ke probam da zaspijam
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...da ne sakas i tebe da te vlecam so mene!dosta mi se poluprikolki... ![]() Изменето од zagor - 07.Јули.2009 во 14:10 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
ahhahahahahahahaahahaha me iznasmea, a ti rasean uste sabajle bese so svetskata kriza
![]() |
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
sdk... ti blagodaram, od srce
![]() |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Сакам да кажам.... не мораш да ме влечеш.
![]() ![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
aaa na zapad pa seta e skrasena,sedi si tuka sto ubavo e
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
da ne dobi...?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...dobro de,ovoj narod znae li...svaka li deka svetska kriza e...!aman,se potepav od rabota..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
....samo ne lazat deka ima kriza..znam jas,kolku da ne im otideme tamu...
|
|
|
|
![]() |
|
.....e majkata.. .....krizata se uste trae....trae..!!!se mi izgleda deka ke mu ja zduvam na zapad...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |