![]() |
|
Да сакаш или да бидеш сакан? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 40> |
Автор | ||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne lazam
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
лаже
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
da ja sakam ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
pa ne e bas lesno,ne e tuku taka,treba i da znaes kako da sakas,bez da povreduvas! sto se odnesuva do temava,ke izlaze toj sto ke re4e deka ne saka da bide sakan! |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
Lesno e da sakas, tesko e koga ne te sakaat
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Mislam deka ke ja napushtam temava...nemam komentari poveke blagodaram shto me "islushavte" ![]() Изменето од mamma - 06.Мај.2008 во 21:03 |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ЈАС САКАМ ДА САКАМ..АМА ЗНАМ ДЕКА И ТОА НЕ Е ТАКА ..ЕДНОСТАВНО...ЗНАЕ ДА БОЛИ.. Изменето од zagor - 06.Мај.2008 во 20:07 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
jas!
sakam da sum sakana, normalno
no mene mi e ubavo samo koga jas sakam
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
Кејт ноу комент
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
my tipe of girl
![]() da, mnogu e poubavo da sakas
togas se cuvstvuvas poubavo, ispolneto
a zamisli site da te sakaat, da trcaat po tebe ko ludi
a tebe dusata da ti e prazna
dzabe te sakaat, ti kje bides nesrekjna
|
||
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
A koj lud ke kaze...Ne,jas ne sakam da sum sakan...sakam poveke da sakam
nemora da sum sakan... |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...a koj ke izmeri toa, malce e nerealno toa... |
||
![]() |
||
|
да го сакам
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
se znae deka e najdobro i edno i drugo
ama ako mora da biras????
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |