![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 267268269270271 295> |
Автор | ||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сакам да ја прашам Моира како можеше да ја укине суспензијата на ххl?Нека ми одговори ако може
Изменето од mileg - 15.Септември.2008 во 16:15 |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
bogami,...gragocen e toj,..kako arsko gubrivo!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...што ти е добар политичар и добар дипломата...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Здружението на Турците кои живеат во САД во следните три години ќе донира 150 илјади долари за емигрантската организација на Македонија во САД, пишува денеска грчкиот весник „Катимерини“.
Договорот за донација бил постигнат во Вашингтон меѓу емигрантските организации „Турска коалиција за Америка“ и „Обединетата македонска дијаспора“. Весникот коментира дека ваквото зближување меѓу Турција и Македонија доаѓа откако меѓународниот посредник Метју Нимиц го претстави „новиот пакет идеи“ за решавање на спорот меѓу Атина и Скопје во врска со уставното име на Македонија. И покрај официјалните тврдења од грчка страна дека пакетот го опфаќа само прашањето за името на Македонија, во предлозите на американскиот дипломат било третирано и прашањето за „македонскиот идентитет и јазик“. Дипломати во Атина сметаат дека до крајот на месецов врз грчката страна ќе биде извршен силен притисок за постигнување договор со Скопје. Тие стравуваат дека доколку не биде постигнат напредок во решавањето на спорот со името во скоро време, би можело да се очекува Вашингтон да преземе активности за надминување на постоечкиот безизлез. Поддршката за Скопје од турското лоби во САД воопшто не е случајна. Тоа се случува откако македонскиот премиер Никола Груевски го отвори прашањето за имотите на македонските бегалци од Грција, а Турција им овозможи на македонските граѓани пристап до нејзините архиви за да можат да ги пронајдат документите и нотарските акти, кои би можеле да им помогнат при добивање на нивните барања, наведува „Катимерини“. Pozdrav do site TURCI na forumot. |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
i dosta veke samo so mene i so moira se zanimavate, kako mali deca ste ponekogas..
![]() Изменето од Polaris - 14.Септември.2008 во 17:44 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
Sto sakate be od mene ejj, slucajot so mene bese epten drugo, moira ic ne e kriva
![]() |
||
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...mileg te molam prestani so igrava i so registriranje novi nikovi...dobro znaesh zoshto si baniran...zatoa i objasniv...situacijata so xxl i so delija beshe neshto sosema drugo...ti si baniran poradi nepochituvanje na pravilata na politika, izigravanje moderator na politika, pretenje so suspenzii na drugite ucesnici na politika, ogranichuvanje na repliki...i da ne nabrojuvam shto se ne napravi, iako 20 dena te tolerirav i sekoj den te opomenuvav i molev da prestanesh so igrata i izzhivuvanjeto.... ...pozdrav... Изменето од moira - 14.Септември.2008 во 18:01 |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Pa Moira zosto ne ja ukines suspenzijata na eden clen koj e suspendiran zaradi pravilata?Pa ne ste fer toa sto go pravite.Vie ste ovde najglavna i si pravite sto si sakate.Toj vi insistirase da se smeni edno pravilo a vie suspezija od 10 dena.Da vi kazam uste ednas treba da se pocituvaat pravilata za site ne samo za odredeni koi ne vi se svigaat.Na tie sto ne vi se sviggaat pravo suspenzija.E ne moze taka.Jas ke prijavam na adminite pa tie neka reagiraat Изменето од Irena22 - 14.Септември.2008 во 11:52 |
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
Нормално е тоа за балкански услови.
....Se veda. A, kaj pa NE. Nich pа nеch. To se spodeluje kashe to spodelujo ,,k*rbe hudichke,,. Мислам дека разбирате. Изменето од orlov - 14.Септември.2008 во 01:08 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
sojuz so neprijatelot...ova ti se vika politika
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
|
Od deneska pa nataka noviot ortak mi e DelijaSkopje.. Изменето од Polaris - 15.Септември.2008 во 20:10 |
||
|
||
![]() |
||
|
...i pochituvaj dobra volja i podadena raka...!!!
|
||
![]() |
||
|
...mislam deka treba da se izvinish namesto da replicirash na takov nachin...i nikoj na nishto ne mozhe da te natera...toa shto go napravi beshe nisko, mnogu nisko...pozdrav...
|
||
![]() |
||
|
Ti me natera da gubam kontrola i da pram sekaki raboti
![]() No se nadevam deka po korektno ke se odnesuvas i ti na temite, a normalno deka i jas..
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 267268269270271 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |