![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 277> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Me nasmea mojot pad na ulica pred 10 minuti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
![]() |
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
http://www.youtube.com/watch?v=wSDN0sagNuY&eurl=http://lionfun.blogspot.com/2008/04/na-vrh-brda-vrba-mrda.html
Na vrh brda vrba mrda.......ke sakate uste ednas da go vidite
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Идол Казахстан
![]() фут фут фут фут freestailo ![]() ![]() мене просто ме импресионира за разлика од првите двајца кои само слатко ме насмеаја.....за вас не знам проценете сами ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QQWecSHMR7o |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Озлогласените морски ограбувачи (ПИРАТИ) живееле по строгиот пиратски кодекс. Имало многу правила што не смееле да се прекршуваат. Овде се само некои кои најубаво го објаснуваат нивниот мачен живот
![]() 1. Пиратот никогаш не прашува за правецот. Му верува само на своето чувство, компас или мапа со скриено богатство. 2. Пиратите ловат риба исклучиво со меч, нож или со голи раце. Употребата на куки е дозволени само во случај ако „рибарот“ останал без рака. 3. Пиратите секогаш носат чизми, освен ако имаат дрвена нога. Апостолките не доаѓаат предвид. 4. Пиратите не плачат, освен ако им се потопи сандак со рум. 5. Пиратот секогаш ја симнува капата пред барменот. 6. Во текот на мечувањето, неопходни се и соодветни навреди. Во случај и двата учесници да ја преживеат борбата, оној со подобри навреди ќе биде прогласен за победник. 7. Сета храна која ја припремаат пиратите мора да содржи рум, грог(комбинација од пиво и рум ![]() 8. Полевањето со пиво е прифатлива замена за туширање. 9. Грогот се конзумира исклучиво од бочва или сад кој е доволно тежок за со него да се убие човек. 10. „Аррррррррррр“ е совршен одговор за секое прашање. ![]() 11. Секој пират има влакна на градите. Во случај да не можете да ги имате, осудени сте на позицијата „малиот од палубата“. (ова ми е омилено ![]() 12. Пиратот не може да ја преслече кошулата ако е стуткана или валкана, туку само ако е целосно натопена со крв. 13. Пиратите никогаш не користат зборови како „свежо“ или „чувства“, посебно не во комбинација. 14. Пиратот не може да ја соблече облеката на друг човек, освен ако претходно не го убил. 15. Кога пливаат, пиратите не нуркаат, тие тонат. 16. Пиратското мени се состои исклучиво од месо, додека се на море и владее немаштија, прифатлива замена е кожа од чевли. 17. Ниеден пират нема никогаш да го подигне малиот прст додека пие, без разлика што и да е тоа. 18. Единствена работа која пиратот ја додава на рум е уште рум. 19. Пиратите никогаш не чистат, освен кога ќе им испадне злато од ковчежето. 20. Пиратите не велат „молам“ или „благодарам“. Фразата „Аррр, можеби ќе те убијам утре“ е прифатлива алтернатива за „благодарам“. Аррррррррррррр.......... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
мила мене искрено уште малце и солзи ке ми потечеа...греота типов се гледа дека му е откачена некоја жичка
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Еве како од домашна мачка да направите персиска
![]() Изменето од Drlja - 04.Април.2008 во 14:00 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Уф, какво коковче ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
aj ken liiiiiii...tu libu dibu ......aj ken liiiiiii....aj ken li eni moooo....
na engleshki ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
еднаш грешкава може да биде ненамерна,...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |