![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 295> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Милег оди на лекар очите не ти чинат бојан81 е
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
другиот модератор е бојана81
|
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
А друг модератор на политика кој е?
|
|
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
nema sto ajde pa da ja povikame drugata moderatorka da gi sredi malku postovite.Na nisto veke ne lici toa.
|
|
![]() |
|
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
se gleda deka moira ne e prisutna ovie denovi podforumot politika veke e bombardiran od temi bez vrska i offtopic temi(koga se raboti za politika) |
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Еј ај да се пцуеме-ќе и падне жал и ќе се вклучи да ги среди постовите малку!
![]() |
|
![]() |
|
Милег со неговите досадни спамувања и ова е резултатот
|
|
![]() |
|
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
WTF? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...ne...zatoa vi kazhav zbogum...i ubava mi beshe druzbata so vas...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Значи оставка.А ќе те има на форумов?
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...prichini ima poveke...sekako odlukata e moja...a koj ke me zameni ne znam...i ne me ni interesira...sekako nekoj koj nema da ve "maltretira"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Стварно?
![]() |
|
![]() |
|
...Radosna Vest...!!! so zadovolstvo vi soopshtuvam deka od ovoj moment nema da moderiram i da ve "maltretiram" na forumov... ...ZBOGUM... ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |