![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 264265266267268 277> |
Автор | |
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eden clen na forumov
![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
muabet megju dve deca:
"ti si ulav na drvo!" - " e ti si ulava na granka" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
SE POVIKUVAAT MASHKITE VO GRADO
POAKTIVNO DA SE UDVARAAT,OTI ZENSKITE VO GRADO KE OSTANAT TAKA,A MOZI I DA FATAT DRUGI PATOJ.... SE POVIKUVAAT ZENSKITE VO GRADO DA NE GLUMAT LUDILO ILI KRENATI TUKU SO POJKE ISHARETDA GI Ok*rAZAT MASHKITE VO GRADO,PRIBIDEJKI OVIE MU SE PLASHAT ,I KE NEMA LJUBOV MEDJU NIV. DZABE DOTERANI DOMA SAMI KE SI ODAT,A MOZI I STARI CHUPI DA OSTANAT. OVA E ZA ARNO NA SITE OL JU NID IZ LAV OD DZON LENON SHO GO UTEPAJA Изменето од mamma - 23.Април.2008 во 12:24 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
http://www.taratur.com/node/722 ...........
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
си ги испеглав шишките,... и ми станаа како стреа,... право,.... си се гледав во огледало и си се смеев,......
![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() NE ZNAM DALI E PRESISA......AKO NE E ZNAEME KAKO DA JA NAPRAVIME ![]() Изменето од RUSHKA - 20.Април.2008 во 00:36 |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pravoslavie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
moira
![]() |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
и јас со комшии се расправам....
![]() ![]() ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
E DENESKA ME IZNASMEA EDNA KOMSIKA, IMA DUKAN ZA UKRASI I GO UKRASILA CELIOT PO POVOD VELIGDEN.POLN E SO PILINJA, KOKOSKI, PETLI.....JA VIDOV KAKO BRKA MACKI OD DUKAN
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
http://www.youtube.com/watch?v=IQMtgI2qDaI&feature=related
......................grevce ............... ![]() ![]() ![]() Изменето од CONTESSA - 08.Април.2008 во 04:20 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 264265266267268 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |