IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 264265266267268 295>
Автор
Порака Обратен редослед
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:30
Сам дојде му се јавија бидејќи сум баниран и тој се логираше ама моира другиот ден го банираше.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:27
Абеее сам да не дојде он?И сите останати роднини и пријатели?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:24
Па јас не го викам татко ми за да ме одбанира.
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:19
Бујна фантазија имаш.Ја никогаш не сум банирал,а и да бидам нема да го викам татко ми да моли за одбанирање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:16
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Требаше да го видиш како милег рикаше да го одбанираат.Ја викна цела фамилија,татко му мајка му дедо му баба му само за да го одбанираат и да ја кикнат моира.Браво милег свака ти част.
Јас не ја викнав цела фамилија ама ти кога беше баниран се логираше со разни никови па ништо не ти правеа
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:07
taka e prijatelu ... se otkaza poradi nekoi clenovi koi se obiduvaa da na nejzina smetka lecat frustracii ... na kraj , poumniot popusti тага
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:07
Требаше да го видиш како милег рикаше да го одбанираат.Ја викна цела фамилија,татко му мајка му дедо му баба му само за да го одбанираат и да ја кикнат моира.Браво милег свака ти част.
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 18:03
Originally posted by mileg mileg напиша:

Ввадимир Моира сама си кажа, дека се откажува од модератор и таа требаше да назначи модератор се до изборит на новиот модератор.Така пишува во актуелниот правилник.
ej navistina li moira se otkazal kako moderator
ako navistina e taka,togas ovoj podforum nikogas nema da ima red
da se nadevame deka e na godisen odmor
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 15:35
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

nema sto ajde pa da ja povikame drugata moderatorka da gi sredi malku postovite.Na nisto veke ne lici toa.
kako da go vikame koga nikoj ne znae koj e toj
nekolku meseci sum u ovoj forum i ne sum videl toj da postira nekoj komentar
toj e unknown za nas

pisuvajte uste malku pa posle kje sredam газење%20од%20смеење ... ne im cinese moira , pa ete im sega ... duri i podforumite vekje ne se interesni тага ... neli e taka ?????
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 15:34
Ja ли кењав Моира да се смени?
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 15:28
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Милег со неговите досадни спамувања и ова е резултатот

најде кој да кажи.......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 13:06
Ввадимир Моира сама си кажа, дека се откажува од модератор и таа требаше да назначи модератор се до изборит на новиот модератор.Така пишува во актуелниот правилник.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2008 во 11:06
Него знаеш што ми е најинтересно...Моира..
Абе прави да мислиме дека е отидена, дека воопшто нема да се врати, а всушност ја следи ситуацијата на Идивиди оффлајн...
Е тоа ја ти го викам итрина женска...
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2008 во 23:06

nema sto ajde pa da ja povikame drugata moderatorka da gi sredi malku postovite.Na nisto veke ne lici toa.
kako da go vikame koga nikoj ne znae koj e toj
nekolku meseci sum u ovoj forum i ne sum videl toj da postira nekoj komentar
toj e unknown za nas

Изменето од nema sto - 28.Септември.2008 во 23:07
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 264265266267268 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.