![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 258259260261262 295> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
za da ne te razberam pogresno , kako nitu nekoj drug pa da pomisli kojznae sto , ne e loso barem i da go napises nikot na toj koj kje bide baniran vednas po stapuvanje na moderatorskata funkcija ... mislam deka e sosema fer i korektno od tvoja strana da najposle e kazes vistinata ... a znam deka si pravdoljubiv
![]() |
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
ke ja obavuvam samiot i nikoj nema da slusam,a toj sto me terase da pisuvam ke bide baniran od moja strana
![]() |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
ne zezaj ? .... a samiot li kje e obavuvas taa funkcija ili vo koordinacija so onoj koj te koordinirase da pisuvas sto pisuvase ????
|
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
pa miroslav ako me stavat ke prifatam
|
|||
![]() |
|||
||
mileg ... sakas da bides moderator ?
|
|||
![]() |
|||
||
Бутел така е,таа кога се откажа од мидератор требаше одма да ја исклучат а не да чекаат 3 дена.Сега според правилата моира е кко модератор ама ке биде до изборот на нов модератор.
|
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
deja vu
svako cudo za 3 dana... |
|||
![]() |
|||
||
edna navidum zagubena bitka , ne znaci i zagubena vojna .... sepak , pravdinata pobeduva ... .SEKOGAŠ
![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
sto vikas..da ne palela Ibe kukji...po sto kje bese denes poznata..'Ibe domakjinkata' ![]() |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
||
eeeee .... da se predavale taka lesno partizanite
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
bogami Micho ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
normalno ... moze li so mene da izleze na kraj ?
![]() |
|||
![]() |
|||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||
moira is back ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
se izvinuvam ..... zaboraviv da potenciram " dodeka se vrati moira "
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 258259260261262 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |