|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova beshe jako... |
|
spiteful
Нов член Регистриран: 19.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a znaete li koga e praznikot na vaginata?
odgovor: sekogash koga ke i dojde penisot na gosti Изменето од spiteful - 22.Април.2009 во 21:30 |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mravka ne mrafka hahaha |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deteto ja prasuva majka si:
-Mamo, zosto jas sum crn a ti bela? -Ne me ni prasuvaj. Kakva zabava bese dobro e sto ne laes! |
|
Goldi
Сениор ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=bijonse1]-Stooooooop!!
-Dobar den , vie ste 1000 vozac sto pominal nepravejki nikakov prekrsok i glavnata drzavna policija ve nagraduva so 5000 den.....izvolte so zdravje da gi trosite!!! -Oooo blagodarime !!! Veli vozacot koj bil so zena mu i so babata pozadi vo kola. -Ke mozete da ni se pofalite kako ke gi iskoristite eve TV ke ve snima pa ke ve dade na glavni vesti!!! -Oooo kako da ne, e pa vaka,ovie pari ke gi iskoristam za avto skola i za polaganje ..redno e da zemam vozacka dozvola!!! Se vmesuva zenata: -Oooo ne go slusajte ...koga e pijan ne znae sto zboruva!!! Se vmesuva babata od zadnjotot sediste: -Ooooo deca vi rekov deka so kradena kola nema daleku da stigneme!!! [/QUOTE] |
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Stooooooop!!
-Dobar den , vie ste 1000 vozac sto pominal nepravejki nikakov prekrsok i glavnata drzavna policija ve nagraduva so 5000 den.....izvolte so zdravje da gi trosite!!! -Oooo blagodarime !!! Veli vozacot koj bil so zena mu i so babata pozadi vo kola. -Ke mozete da ni se pofalite kako ke gi iskoristite eve TV ke ve snima pa ke ve dade na glavni vesti!!! -Oooo kako da ne, e pa vaka,ovie pari ke gi iskoristam za avto skola i za polaganje ..redno e da zemam vozacka dozvola!!! Se vmesuva zenata: -Oooo ne go slusajte ...koga e pijan ne znae sto zboruva!!! Se vmesuva babata od zadnjotot sediste: -Ooooo deca vi rekov deka so kradena kola nema daleku da stigneme!!! |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-A be doktore ...sta da radim mnogo voljim seks ama mnogo deca bre ???
-Eeee Selim ,zemi pri sekoe onaduvanje perzevativ ili k*rton kako narodski se veli bilo denje ,rucek, vecera!!! Ete ti go Selim po nekolku meseci....... -A be, doktor,a be me izlaza be .....eve pa zena trudna!! -Kako Selim , pa neli ti rekov ne zema k*rtoni?? -Kako ne doktore, zedov i toa redovno so dorucek , rucek sto e sigurno sigurno e...pre jela, posle jela ......sto e sigurno sigurno.. -A be , kako pred jela posle jela?? pa toa se stava bre dole na takvoootooo??? -Auuuuuuu , sta kazes bre doktore??aa??? ZATO SE CUDIM JA KADE PRDNEM........IZLAZILI BALUNIIIIII , A KAD SEREM .......PAKOVANA GOVNA , BREEEEEEEEE!!!! |
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu rekle na Trpe deka zena mu go izneveruvala koga idel na pazar i sega on resil da ja posmatra. Se spremil kako sekogas i zaminal ko bajagi na pazar........ama Trpe okolu kukja skrisum se kacil na tavan i napravil dupka taman nad krevetot...i cekal, cekal , cekal...... Ete ti go svalerot vlegol se izonadijle so zena mu na Trpe vo krevetot( a Trpe gi gledal od dupceto od tavanot)i sega posle kvaliteten seks ( pozdrav zbunet )odmarajki svalerot veli: -Oooo , draga moja ( galejki ja dole ) da imase pcenkata kosa kako tvojata ...lele sto rod ke imavme!!! Zenata galejki go po negoviot dole ne ostanuva pokratka: -Oooo , dragi da imase pcenkata kocan kako tvojot lele kakov rod ke imase !!! Naednas Trpe,ne izdrza masko srce izvikuvajki od dupceto na tavan: -Moreeeeeeeeeee koga ke gi pustam tasacive moi kako GRAD sve ke vi ja izgori pcenkata EVA NA , sto ke imate plod !!! |
|
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si bil nekoj star covek otisol po zejtin i na vrakanje se sopnal mu se isturil zejtinot, i taka vicot stanal mrsen
|
|
Goldi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo crkva: Severina: Prosti mi oce, gresev... |
|
|
|
cafe
Група Регистриран: 29.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле мрафка и слон и се договориле да си го пернат по еднаш.И слонот и рекол на мрафката ај ти прв.Мрафката завршила работа и иде ред на слонот го вади ... И мрафката извикала Оп Стоп нема со нога.
|
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosao Mujo iz Francuzke i rekao zene:
-Ajde zeno da vodimo ljubav na francuzki nacin -Pa dobro- rekla. Mujo se popeo na ormar, skoci sa ormara i fali krevet... Cues Muju : A a a au a u aaaa Mujo se opet popeo na ormar i opet falio krevet: A u au auaaaa i zena mu kaze : Ajmo mi voditi ljubav po balkanski, dovolno si uzivao sam |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |