IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Фудбал
  Активни теми Активни теми RSS - Македонската репрезентација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонската репрезентација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 35>
Автор
Порака Обратен редослед
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2009 во 10:08
Ова е веќе срамота,штом не можеме да ја победиме Молдавија крајно е време ФСМ да превземе чекор за менување на Катанец од селекторска функција.
Мамичето негово ни ја упропасти репрезентацијата,па кој модерен селектор игра со тројца дефанзивци во линија алоооооооооо.
Ѓоко Хаџиевски е и бил најдобриот селектор на Македонија,вратете го човекот на чело на репрезентација бе дебили во ФСМ.
Катанец ја претера и ако има барем малку осет треба да си поднесе оставка неотповиклива.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
гoстин Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Февруари.2008
Поени: 7557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2009 во 17:17
Фудбалерите ремизираа со Молдавија

На денешниот контролен натпревар против селекцијата на Молдавија нашите фудбалски репрезентативци успеаја да извлечат само нерешен резултат 1:1.

Првото полувреме заврши без погодоци 0:0, а по само десет минути игра во вториот дел Горан Пандев ја донесе Македонија во водство од 1:0.

Сепак, радоста траеше кратко. Во 60. минута Андронич постигна гол за Молдавија и го изедначи резултатот.

До крајот на натпреварот немаше посериозни закани и од двете селекции, реми 1:1.
----------------------------------------------------------------

Ova e sramota! poslem 3 porazi edno po drugo nemozeme ni Moldavija da ja pobedime! Neka si odi veke toj Katanec i pola ekipa treba se promeni!!!

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2009 во 17:46
11.02.2009 19:00 Saat. Moldavija - Makedonija

Prijatelski natprevar, ajde da vidime so ke napravime so ovie. Sramota bi bilo da ne ja pobedime Moldavija!

Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 13:22
Originally posted by Vardar1947 Vardar1947 напиша:

ooo Dobro vecer se javi ti odma prv tuka...redno bese i vie ednas makedonija da ja pobedite poslem 3 porazi edno po druga bravo.
e imas pravo
1 Година верен форумџија
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Ноември.2008 во 00:01
ooo Dobro vecer se javi ti odma prv tuka...redno bese i vie ednas makedonija da ja pobedite poslem 3 porazi edno po druga bravo.

Изменето од Vardar1947 - 20.Ноември.2008 во 00:05

Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 23:39
U21 = Makedonija - Albanija  0:3  oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 17:27
Crna Gora   - Makedonija    17:30 sat.

Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 10:58
Вечерва пријателска со Црна Гора

јас велам дека резултатот ќе биде

Македонија 3:2 Црна Гора   

1 Година верен форумџија
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гoстин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Ноември.2008 во 17:54
Македонија 49 на ФИФА листата, пад за 3 места

Македонија падна за три места и е на 49. позиција на најновата ранг листа што денеска ја објави Светската фудбалска федерација (ФИФА).

Македонската репрезентација во октомври загуби на гостувањето против Исланд (0:1) што придонесе да загуби 34. бода и да ја расипе рекордно високата позиција која ја имаше пред еден месец.

Од репрезентациите кои се во групата со Македонија во квалификациите за пласман на Светското првенство, најдобро рангирана е Холандија која има скок од едно место, и четврто рангирана.

Шкотска е на 33 место (пад за седум позиции) Норвешка е 54 ( - 15 ), а Исланд го подобри пласманот за 21 место и сега е 82-ри.

На чело на листата на ФИФА остана Шпанија, пред Германија и Италија.

Кон врв
LSD Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Септември.2008
Локација: Canada
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LSD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2008 во 16:15
Magica Juve-top pesna slusnete ja
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 01:42
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

na tolku mnogu sansi , nieden gol... :(

ајде ќе биде,ќе биде само по време
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 10:54
se izbrukavme.....
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 22:53
na tolku mnogu sansi , nieden gol... :(
Кон врв
Vil Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Октомври.2008
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 22:42
      Ete, vidovte li sega sto napravija nasite drvari, epa ne moze da se igra samo so eden ili dvajca dobri, posle Katanec ne cinel.     
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.