|
Македонската репрезентација |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 35> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова е веќе срамота,штом не можеме да ја победиме Молдавија крајно е време ФСМ да превземе чекор за менување на Катанец од селекторска функција.
Мамичето негово ни ја упропасти репрезентацијата,па кој модерен селектор игра со тројца дефанзивци во линија алоооооооооо. Ѓоко Хаџиевски е и бил најдобриот селектор на Македонија,вратете го човекот на чело на репрезентација бе дебили во ФСМ. Катанец ја претера и ако има барем малку осет треба да си поднесе оставка неотповиклива. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фудбалерите ремизираа со Молдавија
На денешниот контролен натпревар против селекцијата на Молдавија нашите фудбалски репрезентативци успеаја да извлечат само нерешен резултат 1:1. Првото полувреме заврши без погодоци 0:0, а по само десет минути игра во вториот дел Горан Пандев ја донесе Македонија во водство од 1:0. Сепак, радоста траеше кратко. Во 60. минута Андронич постигна гол за Молдавија и го изедначи резултатот. До крајот на натпреварот немаше посериозни закани и од двете селекции, реми 1:1. ---------------------------------------------------------------- Ova e sramota! poslem 3 porazi edno po drugo nemozeme ni Moldavija da ja pobedime! Neka si odi veke toj Katanec i pola ekipa treba se promeni!!! |
|
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
11.02.2009 19:00 Saat. Moldavija - Makedonija
Prijatelski natprevar, ajde da vidime so ke napravime so ovie. Sramota bi bilo da ne ja pobedime Moldavija! |
|
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
1 Година верен форумџија
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ooo Dobro vecer se javi ti odma prv tuka...redno bese i vie ednas makedonija da ja pobedite poslem 3 porazi edno po druga bravo.
Изменето од Vardar1947 - 20.Ноември.2008 во 00:05 |
|
|
|
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U21 = Makedonija - Albanija 0:3 oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crna Gora - Makedonija 17:30 sat.
|
|
|
|
HI)H(
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва пријателска со Црна Гора
јас велам дека резултатот ќе биде Македонија 3:2 Црна Гора |
|
1 Година верен форумџија
|
|
гoстин
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија 49 на ФИФА листата, пад за 3 места
Македонија падна за три места и е на 49. позиција на најновата ранг листа што денеска ја објави Светската фудбалска федерација (ФИФА). Македонската репрезентација во октомври загуби на гостувањето против Исланд (0:1) што придонесе да загуби 34. бода и да ја расипе рекордно високата позиција која ја имаше пред еден месец. Од репрезентациите кои се во групата со Македонија во квалификациите за пласман на Светското првенство, најдобро рангирана е Холандија која има скок од едно место, и четврто рангирана. Шкотска е на 33 место (пад за седум позиции) Норвешка е 54 ( - 15 ), а Исланд го подобри пласманот за 21 место и сега е 82-ри. На чело на листата на ФИФА остана Шпанија, пред Германија и Италија. |
|
|
|
LSD
Нов член Регистриран: 04.Септември.2008 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Magica Juve-top pesna slusnete ja
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде ќе биде,ќе биде само по време |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se izbrukavme.....
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na tolku mnogu sansi , nieden gol... :(
|
|
Vil
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ete, vidovte li sega sto napravija nasite drvari, epa ne moze da se igra samo so eden ili dvajca dobri, posle Katanec ne cinel.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |