![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 62> |
Автор | |
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ete...
![]() otsega treba da gi ohrabruvame devojkite da se umesaat u tugja vrska i da im ja okoncaat... its worth to try, anyway... ![]() Изменето од Marko Polo 1 - 02.Јануари.2011 во 22:21 |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Замисли си само да ти успее планот... и тој да ја остави девојката заради тебе... и потоа ти да се запрашаш каква личност е тој?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Ne znam dali bi go prifatila drugiot predlog sto mi teknue... ali kolegata kje mi bide zahvalen ako go realizira...
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Наместо да и помогнете,вие момци го збунивте девојчето.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Pa ako bendisue drugar ti poligamija...se kje e vo red...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
![]() Vaka... Najdi epten zgoden, sharmanten, prekrasen decko, plus so dobar karakter, da ne shvrlja naokolu. Slicna vozrast kako vas site. Ama tipot da bide epten top. Bred Pit da ne mu e ramen. Da nema devojka sto nema da se zaljubi u nego. Otkako kje go najdes, zapoznaj ja devojkata na kolegata tvoj so nego. Ako si se bendisaat, ete ti go kolegata sloboden. |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
t.ina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ma jok ... zasto da se otkazuvas ... drzi i ne pustaj ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
t.ina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Сакам да слушнам мислење на мојот проблем. Ми се допага колегата од работа и сме на иста возраст, а освен тоа и секој ден сме заедно . Но проблемот е во тоа што има девојка. Многу е фин спрема мене мислам дека му се допагам како личност. Но јас сакам нешто повеке со него. Ве молам да ми пишете како да постапувам со него . Како да се заитересира за мене . Што треба да направам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() Онаму каде што е љубовта – нема барања, нема очекувања, нема зависност. Нема крај на можностите за покажување и докажување на љубовта. Затоа, бидете креативни, романтични, храбри и кажете „ТЕ САКАМ“!!
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
-епа најди ја блузата...
иии за следниот пат , да си донела лубрикант... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
nervozna ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
toe
Изменето од nervozna - 30.Декември.2010 во 15:46 |
|
![]() |
|
Zoka16 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
ne bevme prijateli, onaka zborevme:) |
|
![]() |
|
си го исплашила човекот...
стопосто порано сте биле онака блиски пријатели , а он не гледал на тебе како нешо потенцијално повеќе , и то , си го исплашила... а као шо го опишуеш , може и да има страв од експонација... |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |