|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Автор | ||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за масовноста оди кажи на баба ти од тие што стојат дека се онлајн нема ни 10% добра финта е тоа за такви како тебе
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
Prparim
Нов член Регистриран: 01.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално е да си се сакате. Може и јас ќе ве засакам.
Сега засега мислам дека најзабавен е оној најмасовниот.
Кајгана.
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gi citkam povremeno i drugite, ama idividi mi e najdobar....
tamu sum ko u tuga kuka... iako dosta clenovi gi srekavam i tamu...sepak idividi e podobar od site drugi....
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
elizabeta...ti staviv link i ke vides DEKA NE SE DVAJCA!!! pozdrav |
||
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zborev opshto, ako dvajca se karaat na nekoja tema, ne treba moderatorot da ja zakluchi temata zaradi niv i da im ja prekrati diskusijata na drugite koi se zainteresirani za istata, tuku niv da gi sprechi, mislam sega me razbra
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemozam od ovaj (SUGAAAAAAAAAAAAAAAAAV) pc da staam hzperlink, ke go nadoknadam toa eve prai kopi-pejs.. http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=2521&PN=1 i uveri se sto sakav da kazam |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
elizabeta......ke primetis i ti sto sakam da kazam ali ipak fala za sovetot no nema da go prifatam |
||
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas ima dobra diskusija, ako dvajca se zakaraat na tema ne treba kljuc, opomeni gi niv, izbrisi gi , bilo kako, za drugite da si prodolzat na temata zatoa sto e interesna
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pak li pocnavte....mislam vreme e za KLJUC!!!
|
||
мац:)
Нов член Регистриран: 26.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
кајгана
Нов член Регистриран: 19.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ne e negov inaku zdr retard
|
||
мотика закон
|
||
мац:)
Нов член Регистриран: 26.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Retardinjo
Нов член Регистриран: 12.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://forum.motika.com.mkзашто го нема мотика форумот бе ејјј. најзабавниот и нарулз форум у мк според мене е МОТИКА ФОРУМО, идивиди има лош стил не ми се многу допаѓа
Изменето од Retardinjo - 23.Септември.2006 во 10:39 |
||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |