|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 37> |
Автор | |
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti prostuvam..zosto pred da me povredis mene se povredi sebesi, zosto bese slep za ubavoto vo zivotot, zosto vo sebe ne vide covek dostoen za ljubov. Ti prostuvam..zosto te vidov na kolena pred samiot da padnes, zosto go znaev odgovorot bez da mi go kazes. Ti prostuvam..
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...И ДА СЕ ПОЧИТУВА БЛИЖНИОТ СВОЈ...!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej zbunet navistina si zbunet izgleda navistina kaj ti teknuvaat vakvi raboti be????????
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kako ne smesnoprosteno ti e...................
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde otec Tamantie : - Baci kandilo cedo moe, pod mantija vlezi da te zastitam.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prostete , no nemoj da zaboravate , a ako prostuvate od srce vi se smiruva dusata , ve obzema angelskoto cuvstvo , isus na cel svet mu prosti , prostuvanjeto e gospodova osobina , suetata e najomileniot grev na gavolot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se moze lesno da se zaboravi,ali gordosta...nekoj ne moze da premina preku toa.
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pod masa pomini, za da ti bide epten prosteno, ne se plasi...ke te cekam pod masa
|
|
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uuuhhhuuu,
fala mu na gospod,
eden da mi prosti.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja ti prostuvam ...aj sea baci kandilo
|
|
dolnodupenka
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto i na mene ne mi prostuvaat?!
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da tocno e toa mnogu potesko covek oprostuva nego cel zivot da mrazi nekogo i da bara opravduvanje za toa pa zasto??pa kako???pa zasto na mene??? i red drugi takvi teski prasanja i sekogas ist odgovor jas sum kriv za sve trebase togas vaka da napravam trebase vaka da kazam i sve taka dur ne puknes eden den od nervozi????
vaka kazi deka ke im oprostis za sve i kraj. samo sto ne e taka lesno da se prebrodi toa i da se pomine vaka kako sto se kazuva i pisuva........
vo sekoj slucaj sekoj ima pravo na izbor
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ВЕЌЕ СЕ ИЗЈАСНИВ...(ИДИВИДИ ИСТА ТЕМА)...НЕ!!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |