![]() |
|
Албанците заштитени со закон! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 45> |
Автор | ||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nema vrska,....makedonija treba da e prva,...i toa ubedlivo,...zatoa shto ,...za mirot,....makedonecot i gazot go vrti,....samo mirno da mu bilo!
toa e bezbroj pati dokazano! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Македонија 87-ма во светот по мирољубивост
Макфакс Коментари (1) 20.05.2008 12:04 Македонија се наоѓа на 87 место според Глобал Пеаце Индеџ 2008, најпредувајќи за две места во однос на лани. Со Индексот за мир се опфатени 140 земји, од Авганистан до Зимбабве, рангирани според нивната мирољубивост. „Global Peace Index“ користи широк ранг на 24 индикатори, мерејќи ги внатрешната и надворешната мирољубивост на нациите. Оваа година земјата има забележителен успех поради ниското ниво на смртни случаи од организиран внатрешен конфликт. Според „Global Peace Index“, Македонија го зазема 18-тото место од 24-те земји од регионот. Пред Македонија се Словенија, Романија, Бугарија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Албанија и Србија. На прво место за најмирољубива земја е Исланд, а во врвот се и скандинавските земји. Aj pogodete zosto MAKEDONIJA e tolku nisko plasirana neka dojdat vo Kavadarci, Negotino,Strumica ,Gevgelija da gi sedneme na rakiicka da vidat koj e najmiroljubiv narod. Sigurno ispituvanjeto go pravele vo Aracinovo. |
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
VEKE IMA TAKOV PARK SE VIKA NACIONALEN PARK IDRIZOVO , EVE VCERA DURI ODLUCIJA DA GO RENOVIRAT I DA GO ZGOLEMAT KAPACITETOT NA ZAGROZENITE VIDOVI. SE NADEVAM DEKA NASKORO SITE IZRODI KE SI GO NAJDAT MESTOTO TAMU I KE BIDAT ZASTITENI OD ISTREBUVANJE. |
||
![]() |
||
factotum ![]() Нов член ![]() Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Ја би ги заштитил со закон во национален парк/резерват. Да се шупат и пукаат по штабови (шуми лол) меѓу себе за генетското добро на видот.
![]() |
||
![]() |
||
|
Citajte go ve mola sudenjeto na teroristite od Brotec ke se rasplacev od sto se nevini lugeto, i zamisli site 30 so se zarobeni se nevini do eden , nemale nikakva vrska so terorizam, lele kolku tazno, te fakat so kalasnikov vo racete , pancer i bazuka na grbot i ti vikas "CIKO NE SUM JAS".
Ve molam procitajte bidejki mene mnogu me rastazi natpisot i mislam deka stvarno ne se krivi i deka samo dvojca luge bile tie sto donele oruzje za vooruzuvanje na pola armija. Sudenje na "NEVINITE" teroristi od Brodec |
||
![]() |
||
deshad ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
|
![]() Изменето од moira - 19.Мај.2008 во 14:53 |
||
![]() |
||
amdi bajramov ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
Sto tresakte site gluposti ako ima slucaji vo makedonija togash ne ka im se sudi pa makar bil toa i branko crvenkosvki zasto togash gi vrakkat slucajite od HAG.Evee zasto zatoa sto site se plasat da ne gi izgubaat fotelite pa ke ostana so prazni race,ke ne mozat da kradat, ovie se nasite politicari da beSE AMDI BAJRAM KE RABOTEA SUDOVITE ODMA POSTO ON NE KREVA GOLEMA PRASINA..... kakvi sme taka i zasluzuvame da bideme.pozz
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Секогаш биле посебни...посебни се затоа што знаат како да дојдат до она што го сакаат, посебни се затоа што инвестираат во сонот, посебни се затоа што повеке од 17 години некој ја врти главата и се прави дека не ја гледа реалноста и вистината, посебни се затоа што некој се разединува а со тоа ја јакне нивната мок, посебни се затоа што им се може, а некому и да му се може, не сака или пак го мрзи.... Инаку за Хашките случаи ние сме виновни...не е виновен Хаг. Кој ги испрати Бошковски и Тарчуловски во Хаг? Истите тие и се договорија со Хаг да не бидат процесуирани овие случаи. |
||
![]() |
||
|
Da se vika MAKEDONIJA, megutoa koj i zosto ja mesti Makedonija so ovie slucaji. Ni propovedat deka ni treba nezavisno i nekorumpirano sudstvo a od druga strana ni vrakat slucai za koi znaeme deka ako pravilno se sudi ke predizvikat golemi tenzii. Albancite kako i site drugi treba da odgovarat za zlosotorstvata vo HAG. Sto e toa sto niv gi pravi tolku posebni? |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Да гнило е, но во случајов државата Данска се вика Македонија. |
||
![]() |
||
|
Toa e Dudulovski vakvi paradoksalni nastani i nemanje na ednakvi kriteriumi, me nateraa da ja postavam temata, a i me teraat sekoj den se pocvrsto da veruvam deka Albancite se zastiteni so zakon. Ovde mnogu se zboruvase za pravda i deka treba site da sme isti pred zakonot megutoa vakvi nastani i mnogu drugi koi gi prostrev go govorat sprotvnoto. |
||
![]() |
||
Дудуловски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
|
Koга локалните жители и маскираните специјалци пратени од Белград,во заседа убија 12 хрватски полицајци пред почетокот на војната, на 2 мај 1991, тоа е злосторство...Меѓу другото, и за тоа му се суди на Шешељ. А кога гинеа македонските војници во заседи, па после телата им беа горени и масакрирани, тоа е борба за човекови права?
|
||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
||
![]() |
||
|
ZOSTO HAG MOLCI I ZOSTO OVIE SLUCAI SE VRAKAAT VO MAKEDONIJA VO ISKLUCITELNO NEPOVOLEN MOMENT.
ZOSTO HAG NE IM SUDI NA NIV KAKO STO IM SUDI NA OSTANATITE, DODEKA BOSKOVSKI I TARCULOVSKI GNIJAT VO HAG ZATOA STO SI JA IZVRSUVALE SLUZBENATA OBVRSKA, HAG NE NAOGA OSNOV DA IM SUDI NA TERORISTI KOI IZVRSIJA ZLODELA OD PRV STEPEN. NESTO SMRDI, NESTO E GNILO VO DRZAVA DANSKA: |
||
![]() |
||
Дудуловски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
|
Ајде и да кажеме дека ни Али Ахмети, ни некој друг од главните во ДУИ не се замешани во злосторствата над Македонците во 2001...Дури и да е така, во најмала рака некој од нив знае што се случило со исчезнатите, во тоа не се сомневам. Но молчат. Сите се фатиле за таа акција во Љуботен, во која беа убиени терористи. Нормално, на тоа му претходеше масакрот на македонските војници, кои паднаа во заседа.
|
||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |