![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 295> |
Автор | ||
bojan81 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
темава ја заклучувам и повеќе за вакви неполитички дискусии форумот политика нема да биде место. Пак ќе ви напишам имате забава љубов, секс што ли не одете таму препукувајте се.
------------------- И покрај моето мислење дека местото на темава не и е за во Политика сепак темава ја отварам поради желбата на повеќе членови да постои ваква тема. Идивиди е наш форум и единствен форум кој функционира за членовите така да темата што ја сакате тогаш истата и ја имате. Само ве молам без навреди и препукувања, зошто истите ќе бидат веднаш избришани. Поздрав до сите Изменето од bojan81 - 01.Октомври.2008 во 13:49 |
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Ако те интересира, оди прашај некој модератор од кого можеш да окркаш бан на овој подфорум..... А јас веќе ти реков немам влијание, и не ги вади работите од контекст, кога веќе ме цитираш цитирај го целосниот коментар што го оставив.... на оваа тема.. Ти реков мислам и нешто друго, да земам да се расправам со тебе за нив двајца или за некој друг не мислам.... Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 13:56 |
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
nema da navlagam ..iskreno moze i da te navredila..eve i da receme deka e taka...pa sto/..kade e problemot..i moira e samo covek..i ona ima svoi zuti minuti..Imajki predvid so kakvi se pacienti tuka si ima rabota..dobro sto uste e normalna..a za navredi..da ne otvaram usta..gi ima tuka nekolku vekje zreli za dozivotna suspenzija..ama toa e..si imaat oni svoja "mama" koja sekogas gi zabrisuva koga kje se pokakaat poz Butel |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
bas me interesira od kogo i zosto ke krkam ban i izvini ama jas nemam predpostaveni ovde , doagjam po svoja volja , citam sto me interesira i pisuvam kade sakam i sto sakam ako ti imas vlijane vo dodelbata na banovi, poveli , dodeli mi |
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
Alan Ford tokmu tebe ti iznesov edna situacija kade Moira mene me navredi, dva pati vo kritiki, ti ostana gluv ... a potoa kritiki 3 pati bese brisena dza da na kraj celosno bide trgnata....
no i toa poveke ne vazno, ti si imas svoi mislenja , jas moi, i teroristite za nekogo se heroi... pozdrav |
||
![]() |
||
|
ne rece tuku potoa si koregirase... taka da jas dodeka pisuvav pisuvav na prvicniot tvoj post, no, ne e ni vazno
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
Butel iskreno ama nemam nikakva namera da te zavlekuvam bilo kade...veruvaj mi...Pravo da ti kazam se slozuvam so tvoite politcki stavovi,taka da veruvaj ne sakam da sporam okolu toa...no za moira da kazes deka vregja e krajno neseriozno. Covek so integritet kako nejziniot ednostavno u svojot mentalen sklop ne poznava nesto kao uvreda..Da,se slozuvam brise mislenja,preprava..no toa e nejzi n sud..sekogas kje ima nezadovolni..btw..i mene i me brisela,i me koregirala,i me ima banirano...pa sepak kje kazam..moira plus uste dva-trojca se besprekorni u vrsenjeto na svojata moderat. rabota
![]() poz |
||
|
||
![]() |
||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
|
Никој бе не се обидува да те завлече каде го виде тоа дури и ти реков дека се повлекувам од понатамошно дискутирање, затоа не збори во множина.
Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 12:17 |
||
![]() |
||
|
pa Bojan e moderator, i toa eden odlicen moderator i za razlika Od Moira nikogas ne navreduval clenovi, nitu pisuval nedolicni postovi... najnakraj mojot post na koj se javivte bese upaten do Bojan, nemojte da se trudite da me zavlecete vo diskusija koja odi vo drug pravec Изменето од butel2 - 30.Септември.2008 во 12:08 |
||
![]() |
||
|
da, da, sigurno...
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
a sto ima loso ako koregirala postovi?...ne razbiram ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Па што ако му корегирала, тоа било колегијално, и Моира да имала неисправен пост он сигурно дека ќе ја корегирал...
Само немам намера да се расправам сега за нив двајца, јас ти кажувам за твое добро, да не кркаш ти бан па ти види сега.. Од мене нема сигурно, но од тој што ти е претпоставен на овој подфорум. ![]() Изменето од Vladimir88 - 30.Септември.2008 во 12:05 |
||
![]() |
||
|
sum zaklucila odamna ... Bojan verojatno se sekava deka i nemu Moira mu koregirase postovi ...
|
||
![]() |
||
|
Па не е само Моира закон на овој подфорум туку и уште еден......кој е тој самата/самиот заклучи.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 256257258259260 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |