![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 253254255256257 295> |
Автор | |
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...жали се и во Стразбур ако сакаш...твое право...ќе го почитувам...само јас не знам каде да се жалам...
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Ако се жалиш на администраторот........тапреку напреку....или во слободен превод.......Ме боли стапов. |
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Добро моира како ќе кажете така.Јас барав од вас одговор а вие не ми давате одговор.Ќе се жалам на администраторот
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Ова распит е?
Те молам престани со распитот и тука ставам крај на разговорот. Мислам дека доволно одговорив, иако и не морав воопшто да ти одговорам. Поздрав |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Барам целосен одговор.Дали се откажа за да видиш дали може без тебе или за нешто друго?
|
|
![]() |
|
...jas mislam deka ti odgovoriv...
|
|
![]() |
|
За моира се однесува прашањето не за тебе
|
|
![]() |
|
Абе се уплаши од тебе.......ти си опасен дечко.....биди упорен може пак ќе ја уплашиш... ![]() |
|
![]() |
|
Ама барам објасување за тоа што се повлече.Дали имаше некои причини?
|
|
![]() |
|
Јас ќе ти објаснам.....се уплаши од тебе....ама секое чудо за три дена...па така се престраши и еве ја пак. |
|
![]() |
|
...секое чудо за три дена...заборави...!!! |
|
![]() |
|
Абе и јас сакам ти да не пишуваш на форумов...ама ти си упорен дечко. |
|
![]() |
|
Модераторке ти пред неколку дена се повлече од модератор и за три дена пак се врати е тоа сакам да ми го објасниш
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 253254255256257 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |