|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lele Bi jas ova go cekav da go kazis inaku cela vecer ke postirav haha |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iron Man COOL |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат 3 видови на секс:
1. Домашен секс: Се уште не сте се земале и со саканата се сексате по цела куќа. 2. Креветен секс: Оженети сте веќе некое време и се сексате само во спалната соба. 3. Собен секс: Оженети сте со години, минувате еден покрај друг во собата и си дофрлувате „Еби се!”. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко влегува во соба кај ќерка си и ја затекнува како користи вибратор.
- Ќерко мори, за тебе маж нема ли? - Не бе тато, јас сум модерна девојка, не одам со машки за да не ме оговараат после. Затоа ја користам техниката. Следниот ден се враќа ќерката вечерта дома и го затекнува татко си на маса со две чаши ракија и вибраторот. - Што правиш бе? - Еве ќерко, го викнав зетот на по една ракија. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кое е значењето на ДДВ, гледано од женски аспект?
-Давај Додека Вредиш. |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постар сперматозоид му објаснува на млад сперматозоид што треба да прави откако ќе биде испукан по ејакулацијата, па вели:
- Штом ќе бидеш ејакулиран, немој да се вртиш ни лево ни десно, пливај, пливај најбрзо што можеш се додека не здогледаш една мала црна точка. Е таа точка што ќе ја видиш е јајце клетката. Тогаш ќе се залеташ уште посилно, ќе мавнеш форца и право во неа. Гледај да ја дупнеш, вгнезди се внатре, залепи се за неа и уживај. Запаметил младиот сперматозоид се' што му рекол стариов...Дошол и денот Д... При редовни сексуални активности, почнал младиот сперматозоид да чувствува голема напнатост и притисок и конечно буууууум, излетал од господинот пенис. Според советот пливал, пливал најбрзо што можел и кога стварно ете ти ја малата црна точка...Тоа е, си рекол и јуриш право во неа, сакал од прва да влезе...Ама трааас, тврдо.Се залетал уште еднаш, па уште еднаш, ама ништо, тврдо брат. Си рекол, сигурно се тоа застарени методи, па решил културно за затропа за да му отворат: -Чуч,чук...Здраво живо, дали сте вие ЈАЈЦЕ КЛЕТКА ??? А од внатре одговор: Мрш бе копиљ јас сум КАРИЕС НА ПЕТКА !!!!!! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тарзан целиот свој живот го минал во џунглата и немал поим што е тоа секс. Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално воспитување и практично да му објасни.
- Тарзане ова што го имаш ти меѓу нозете е твоето крпче, а ова што го имам јас е машина за перење алишта. Ти мораш да го переш своето крпче во мојата машина! Следните неколку ноќи Тарзан го перел своето крпче во машината на Џејн, без престан. Кога исцрпената Џејн успеала да дојде до здив,му рекла: - Тарзане види вака перењеето на твоето крпче не треба да биде толку често, затоа што ке ти се истенчи. Крпчето треба да го переш на секои 3-4 дена. Тарзан ја послушал и следниот месец не ја ни допрел. Џејн ја фатило нервоза и го прашала што му е, зошто веќе не го пере своето крпче во нејзината машина? Тарзан целиот весел и одговорил: - Тарзан веќе научи да пере на рака! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Директорот во една конфекција им вели на работничките,ако до 14 часот не завршите со зададената работа ке ве ебам сите со ред и се јавува една работничка и му вели на директорот, директоре може јас прва да бидам зошто може автобусот да ми замине.
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
-И татко му се израдувал: Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше? -И синов: Не можам тато газот ме боли! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегуваат татко и син кај фармацевт, и детето здогледува пакување од 3 кондоми и го прашува татко му :
-Тато, што се овие? Таткото: -Тоа се кондоми. Тоа пакување е за средношколци - еден за петок, еден за сабота и еден за недела. Детето, здогледувајќи пакување од 6 кондоми прашува: -А за кого се овие? -Тие се за студенти во факултет - два за петок, два за сабота и два за недела. Детето здогледува пакување од 12 кондоми и прашува : -А тогаш за кого се овие? Со воздишка, таткото одговара : -Ех, тие се за венчани луѓе - еден за Јануари, еден за Февруари, еден за Март... |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во кино:
- Може сега да те бакнам? - Ама само што ти го испушив! - Мене?! |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дедо немал секс со баба подолго време.Седејки до ќумбето му се дигнал и радосен и вика на баба да оди горе во спалната и да се спреми. Идејки нагоре со бастунот му требало повеќе време почнал да му се спушта и пак се вратил назад да се грее. Така неколку пати. Се изнервирал дедо го земал лопатчето го наполнил со жар и пак почнал да се качува нагоре. Кога видел дека пак почнува да му се спушта го ставил под него и му рекол:
- ааа жиж, жиж. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele lele , auuuuuuuuuuuu dobro e ova....... BTW vcera se iznasmeav..... edniot komsija mu veli na drugiot... -Kakva p**ka sakas be??? Tesna ili siroka??? Komsijava se misli ne znaese so da odgovori.... -Dvete !!! veli na kraj.... A ovoj predhodniov go uci: -A be sekogas da sakas siroka !!! -Zs?? veli drugiot..... -Oti ke i" stavis stipka i od edna ke imas dve picki naednas !!! Lele dobri se komsiive.... Изменето од bijonse1 - 25.Април.2009 во 09:39 |
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е дркање?
-Дркање е кога од рака правиш п**ка а од к*р будала |
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |