![]() |
|
Каков мобилен имате? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232425 |
Автор | |
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Имам МОТОРОЛА В3 И МИ ГО ПРАВИ МЕРАКОТ.ДО СЕГА САМО МОТОРОЛА КОРИСТАМ И МИСЛАМ ДЕКА Е НАЈДОБРА ФИРМА ЗА МОБИЛНИ А МОЖЕ И НЕ
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
samsung E 730 i panasonic X 400 мерак ми прави самсунгот, а овој другиов исто така е добар али не како самсунгот |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
vatrena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
нокиа 6101
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ana^^ ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Sony ericsson k700i i super e telefonov,2 pati mi padna vo voda i nisto ne mu e uste super raboti
![]() |
|
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Цигла! Нокиа 3650, повеќе го користам како ладно оружје отколку како мобилен
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
sony ericsson k500i - немам замерки одлично работи , би сакал да има радио
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Заборавив да кажам дека користам SIEMENS CX65 ....топ баварска машина..........
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Користам Nokia 7270.Задоволна сум :)
![]() Изменето од maja |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Каков телефон користете....задоволни ли сте....или имате уште некој подобар у предвид........
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 232425 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |