![]() |
|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 135> |
Автор | ||
dzemoace ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sospa ti sto napravi
|
||
![]() |
||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
|
Хахах почекај прво да заминеме за Дубаи :) ... Па нормално дека ке пишуваме што се случува таму :)
|
||
![]() |
||
SKID ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
|
Евдај чекам ... дај боже утре да биде денот и да ... ке си понесам обавезно :)
|
||
![]() |
||
skyscraper ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 26 |
|
Da "Skid" utre moze da e nashiot den. Zemi si i swimwears za vo Dubai! ![]() pa i cizmite za vo Afgha ![]() ![]() ke ni trebaat ... |
||
![]() |
||
|
Ке видимо tomorrow :) ... Ке биде да се надамо :)
|
||
![]() |
||
kobasica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
Nisto nisto :S |
||
![]() |
||
|
Сеуште нема повик ... тебе ? :)
|
||
![]() |
||
kobasica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
|
SKID da ne ti se javisva za kartu ?
|
||
![]() |
||
dzemoace ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
|
Дечки денес испраќав роднина преку ФЛУОР на аеродром,го сретнав глевниот регрутер Пеце од РЕСАЛК,или како беше,типот иде преку Флуор во Авганистан,ги пратам форумиве долго време и гледам многу луѓе чекаат да им се јави Пеце.Значи да не се повторуваме по сто пати, аплицирање преку DYNCORP дирекно во Александар Палас,заборавете МПИ и РЕСАЛК.
|
||
![]() |
||
butterfly8 ![]() Група ![]() Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
|
.......
Изменето од butterfly8 - 31.Октомври.2011 во 15:05 |
||
![]() |
||
Crnko ![]() Група ![]() ![]() Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
"Our greatest fear is that we're POWERFULL BEYOND MEASURE"
Ova video e ko RedBull, dava krilja... :s http://www.youtube.com/watch?v=NJu37n4aZ8s&feature=related |
||
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
||
![]() |
||
nove27 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
|
Ete,pak se vrakame na moeto...sakas da pomognes al nego/nejze ja mrzi da cita.E pa druze,baras rabota a molis Boga da ne ja najdes.Aj isprati ni site dokumenti,nie ke aplicirame za tebe,nie ke odime na pregledi,nie ke rabotime a ti samo pari da zemes.Moze li? Svasta....ne mi se veruva,MNOGU IMA DA SE CITA!!! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ivteo ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 66 |
|
Ме интересира што има ново,нешто што се случува сега[/QUOTE] Така и мислев,но многу страници за читање се
Ete,pak se vrakame na moeto...sakas da pomognes al nego/nejze ja mrzi da cita.E pa druze,baras rabota a molis Boga da ne ja najdes.Aj isprati ni site dokumenti,nie ke aplicirame za tebe,nie ke odime na pregledi,nie ke rabotime a ti samo pari da zemes.Moze li? Svasta....ne mi se veruva,MNOGU IMA DA SE CITA!!! ![]() Изменето од ivteo - 02.Декември.2010 во 03:58 |
||
![]() |
||
OM84 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
Така и мислев,но многу страници за читање се,а и има стари информации. Ме интересира што има ново,нешто што се случува сега |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |