IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 62>
Автор
Порака Обратен редослед
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2011 во 19:26
Не верувај на жена која не ги затвара очите кога ја бакнуваш.
always look on the bright side of the life!
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Февруари.2011 во 22:46

Полошо од невозвратена љубов....
 е само ...необјавена љубов.......
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2011 во 23:07
Poslushaj go emil, ne za djabe rekle " Koj rizikuva, toj i dobiva".....vo sekoj sluchaj sancite ti se 50:50, barem ke znaesh na shto si, a vaka samo se izmachuvash!намигнување

Ti posakuvam mnogu uspeh vo ljubovta!голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2011 во 22:19
Анушке директно оди кај момчето и му кажи што мислиш и дека ти се допаѓа .Треба сама да се пребориш за неговата љубов.

Успев да 
Кон врв
anu6kaaaa15 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Јануари.2011
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anu6kaaaa15 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2011 во 22:12
Сакам едно дете ама тој не знае дека јас постојам
Имам направено се за да ме запримети, поминувам покрај него секогаш кога ке го видам само за да ме запримети ама е таква особа што не се врти одма по секоја
сега сестра на една моја добра другарка му е најдобра другарка и се договаравме да му речи нешто за мене да го гибни... ама не знам ... страм ми е да не ме откачи па после да не можам да го видам во очи
негов другар мене ми е втор брачед ама не сме многу блиски со него и неможам нему да му речам
што мислите вие... не е страмно јас прва да ја започнам работата ? Да му речи другарка му нешто за мене?
Ме молам ваше мислење... Фала однапред
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 13:28
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

Originally posted by Anarhist Anarhist напиша:

Sto koga ke pokaze nedoverba ???Vredi li da i se objasnuva i pokraj toa sto vrti grb ?

Bidi optimist... toa sto vrti grb, mozebi znaci deka saka da ti pokaze deka ima ubav zadnik...

extra sovet kapetane...

ali ja bi dodal da bide pretpazliv  - da ne mu ritne edna u megjunozhje dur vrshi ekspedicija na zadnikot...

Изменето од Џо - 09.Јануари.2011 во 13:29
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 13:22
Originally posted by Anarhist Anarhist напиша:

Sto koga ke pokaze nedoverba ???Vredi li da i se objasnuva i pokraj toa sto vrti grb ?

Bidi optimist... toa sto vrti grb, mozebi znaci deka saka da ti pokaze deka ima ubav zadnik...
Incredible Blue
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2011 во 16:48
Sto koga ke pokaze nedoverba ???

Vredi li da i se objasnuva i pokraj toa sto vrti grb ?
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 04:07
Originally posted by t.ina t.ina напиша:

Сакам да слушнам мислење на мојот проблем. Ми се допага колегата од работа и сме на иста возраст, а освен тоа и секој ден сме заедно . Но проблемот е во тоа што има девојка. Многу е фин спрема мене мислам дека му се допагам како личност. Но јас сакам нешто повеке со него. Ве молам да ми пишете како да постапувам со него . Како да се заитересира за мене . Што треба да направам Само да не ми кажете да се откажам од него заради женската

More pazi da ne te dograbi devojka mu...истепан
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 00:36

Некои грешки..се премногу слатки....
   за да би ги направиле ...само еднаш .......замисленост

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 23:21
Milo mi e sto dojde do nekakov zaklucok...

izvini za sarkasticnosta...
Incredible Blue
Кон врв
t.ina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Јануари.2011
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај t.ina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 23:19
Тоа со запознавањето не верувам дека може да биде. Девојка му на излегување се заедно. Таков убавец не верувам дека е лесно да се пронајде, 99% от тие се зафатени. Треба и да ти биде добар дугар за да може да му се довериш. Но секоја тајна не е трајна кога ке се дознае дека јас стојам зад сето тоа ке биде уште полошо.
Има многу девојки што многу лесно го добиват тоа што го сакат. Едноставно се родени за флерт. Но тоа кај мене е слаба страна.
И затоа се сложувам со ЛиДивио треба да оставиме времето да си го направи своето , кога не можеме поинаку
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 22:26
Lee, aj jas da probam... da vidime kako kje izgleda...

- Drugar mi ima zena... ama edna ubavaaaaa...

Incredible Blue
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 22:22
Originally posted by Marko Polo 1 Marko Polo 1 напиша:

ete... mislam deka osven na Ren, i na t.ine-to ne i se dopadnaa nasite predlozi...

otsega treba da gi ohrabruvame devojkite da se umesaat u tugja vrska i da im ja okoncaat... its worth to try, anyway...

А капакот ќе биде кога ќе го изгуби и како пријател... тага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2324252627 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.