![]() |
|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 62> |
Автор | ||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не верувај на жена која не ги затвара очите кога ја бакнуваш.
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Полошо од невозвратена љубов....
е само ...необјавена љубов.......
|
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Poslushaj go emil, ne za djabe rekle " Koj rizikuva, toj i dobiva".....vo sekoj sluchaj sancite ti se 50:50, barem ke znaesh na shto si, a vaka samo se izmachuvash!
![]() Ti posakuvam mnogu uspeh vo ljubovta! ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Анушке директно оди кај момчето и му кажи што мислиш и дека ти се допаѓа .Треба сама да се пребориш за неговата љубов.
Успев
![]() |
||
![]() |
||
anu6kaaaa15 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 25.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
Сакам едно дете ама тој не знае дека јас постојам
Имам направено се за да ме запримети, поминувам покрај него секогаш кога ке го видам само за да ме запримети ама е таква особа што не се врти одма по секоја сега сестра на една моја добра другарка му е најдобра другарка и се договаравме да му речи нешто за мене да го гибни... ама не знам ... страм ми е да не ме откачи па после да не можам да го видам во очи негов другар мене ми е втор брачед ама не сме многу блиски со него и неможам нему да му речам што мислите вие... не е страмно јас прва да ја започнам работата ? Да му речи другарка му нешто за мене? Ме молам ваше мислење... Фала однапред |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
extra sovet kapetane... ali ja bi dodal da bide pretpazliv - da ne mu ritne edna u megjunozhje dur vrshi ekspedicija na zadnikot... Изменето од Џо - 09.Јануари.2011 во 13:29 |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Bidi optimist... toa sto vrti grb, mozebi znaci deka saka da ti pokaze deka ima ubav zadnik... |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
|
Sto koga ke pokaze nedoverba ???
Vredi li da i se objasnuva i pokraj toa sto vrti grb ? |
||
![]() |
||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|
More pazi da ne te dograbi devojka mu...
![]() |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Некои грешки..се премногу слатки....
за да би ги направиле ...само еднаш .......
![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() izvini za sarkasticnosta... |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
t.ina ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
Тоа со запознавањето не верувам дека може да биде. Девојка му на излегување се заедно. Таков убавец не верувам дека е лесно да се пронајде, 99% от тие се зафатени. Треба и да ти биде добар дугар за да може да му се довериш. Но секоја тајна не е трајна кога ке се дознае дека јас стојам зад сето тоа ке биде уште полошо.
Има многу девојки што многу лесно го добиват тоа што го сакат. Едноставно се родени за флерт. Но тоа кај мене е слаба страна. И затоа се сложувам со ЛиДивио треба да оставиме времето да си го направи своето , кога не можеме поинаку ![]() |
||
![]() |
||
|
Lee, aj jas da probam... da vidime kako kje izgleda...
- Drugar mi ima zena... ama edna ubavaaaaa... ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
А капакот ќе биде кога ќе го изгуби и како пријател...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |