|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика | страница <1 242243244245246 261> |
Автор | |
tomfarek
Група Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Ukraine Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prasuvam koja se interesira za mene koj sum i sto sum,ja molam da me prasa mene,ne sum famozen aloo...poradi dve curici tuka jas treba pred nekoj da se pravdam koj sum i sto sum.
p.s.Sekoe neovlasteno objavuvanje na info..Santjago podlezi na privatna tuzba..))) a Mindy ako tolku saka da znae koj sum eve mobilen 070......pa neka se javi ke i kazam i licno audio.)) |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП..како не му текна порано на примо
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja sum Kastro i te molam druze ne me vovlekuvaj mene vo niso poso premnogu mi e od sve do sega
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
tomfarek
Група Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Ukraine Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prasuvam dali toa Myndi saka da go zavede tomfarek i dali mozebi seriozno pomisluva na toa.
Se prasuvam dali Kasto ke seiskluci za da napisam poraka...))) Se prasuvam od kade Zamislena ima mok na predviduvanje))) |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp koj ke se pakuva
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се прашувам зарем навистина помисли дека Минди ти поверува на твоите зборови ? И сеуште се прашувам што ли сакал да постигне членот со ник tomfarek преку пишувањето лп ? И се прашувам дали горенаведениот член си помисли дека Минди ке му возврати на лп ? Изменето од Mindy - 27.Септември.2011 во 20:46 |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sp celo vreme ima zemjotres ili pocnav jas kako starite luge da se tresam
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP...Da se isklucam
|
|
|
|
tomfarek
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tom Farek e Tom Farek.A jas se prasuvam dali Mindy se obide nevistina da mi proturi kako vistina...neuspesno sekako..
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп... дали ќе замини? Несакам
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Kastro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle ovoj post mozam slobodno da kazam deka ti si za sozaluvanje ...na tvoite spletkarii i "intrigi" im nema kraj ..zalno Изменето од Kastro - 26.Септември.2011 во 07:11 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...го нема мики...богзнае на каква функција е сега...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP Koj e famozniot nik?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 242243244245246 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |