IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Се прашувам  ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Се прашувам ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 241242243244245 261>
Автор
Порака Обратен редослед
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 23:23
sp....sto se cepis? ama bas vaka голема%20насмевка
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
ANITKA111 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Септември.2011
Поени: 608
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITKA111 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 23:20
sp,,,kade zgreshiv
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 23:11
СП..Да се најадм пак ко кретенка луто па утре нека биде што ќе бидезбунетост
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 21:48
sp ke mi se zdosadi li ovde tolku vremeзбунетост

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 21:33
сп... зашо се смеам ко идиот....газење%20од%20смеење

ај сега сум озбилен...
сп: дали годинава ќе цепам дрва...збунетост
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
Tetratka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Септември.2008
Локација: дрвара
Поени: 5153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tetratka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 21:31
Originally posted by Mindy Mindy напиша:

Се прашувам дали некогаш во мојот живот ке сретнам бугарин кој ке ја гледа Македонија како посебна држава ?

Добро бе, шо им е на бугариве, цело време велат дека Македонија била на иста територија со Бугарија како една држава. До кога бе вака ?

Ај за грците знам дека не не сакаат, ама од бугарите сум тотално разочарана ненене

голема%20насмевка

http://www.youtube.com/watch?v=B03rFhoh9fE&feature=related

голема%20насмевка
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 21:19
Се прашувам дали некогаш во мојот живот ке сретнам бугарин кој ке ја гледа Македонија како посебна држава ?

Добро бе, шо им е на бугариве, цело време велат дека Македонија била на иста територија со Бугарија како една држава. До кога бе вака ?

Ај за грците знам дека не не сакаат, ама од бугарите сум тотално разочарана ненене
Кон врв
tomfarek Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2011
Локација: Ukraine
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tomfarek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 11:33
ps. ne e zakana..toa e info bez nadomest..)))
Mywayyyyyyyyy,nice photo,audio,video
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 07:37
Originally posted by tomfarek tomfarek напиша:

p.s.Sekoe neovlasteno objavuvanje na info..Santjago podlezi na privatna tuzba..)))

А ја се прашувам која незналица ми се заканува ...
П.С. никот е Santijago а не Santjago да

И мало појаснување ако Санти знае на кого tomfarek му е дупли ник или дали е дупли ник ... се прашувам ... зарем навистина мислиш дека Санти ќе ти дозволи да пишуваш на форумот

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 07:26
СП... кај е до сега беееееееее, па да дремнев барем уште малкуцка
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 01:07

SP...neli znae My sto e Insomnia збунетост плазење
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2011 во 01:01
sp kako moze vo eden casot i nula eden..

eden cas posle nula casot pominuenje

da se zamara pak ovde....

Gorazd777     Денес во 00:58     1 минути     Windows XP Firefox     Viewing Topic
ШТО ПРАВИ ОВАА ВЛАДА!

Кон врв
tomfarek Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2011
Локација: Ukraine
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tomfarek Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2011 во 23:59
se prasuvam zarem ne postaviv profil,od kade sto kako,cv prakam na request..)))marital status..sto trebit da kazam..)))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2011 во 23:59
Originally posted by tomfarek tomfarek напиша:

se prasuvam koja se interesira za mene koj sum i sto sum,ja molam da me prasa mene,ne sum famozen aloo...poradi dve curici tuka jas treba pred nekoj da se pravdam koj sum i sto sum.
p.s.Sekoe neovlasteno objavuvanje na info..Santjago podlezi na privatna tuzba..)))
a Mindy ako tolku saka da znae koj sum eve mobilen 070......pa neka se javi ke i kazam i licno audio.))

audio i video...

Изменето од MyWay - 27.Септември.2011 во 23:59

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 241242243244245 261>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,516 секунди.