![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 295> |
Автор | |
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne e za sakanje ili nesakanje....moderira da ama bez komentari-taka mislev deka e rabotata vasa...ovo e prv forum kade ucestvuvam ...prasuvam za da znam...nisto loso...ajde de...
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...контролори...?...неми и безгласни...?...така би сакал...?...хммм, интересно...и кој ќе модерира во тој случај и зошто да немаме право да дадеме свое мислење...?...ова е форум кој е отвоерен и на кој учеството е доброволно...не те разбирам, навистина... |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
prasanjeto e posaveno bez "zadnja" namera.ednostavno ve zamisluvam kako kontrolori a ne komentatori.mislev deka toa ne vi e dozvoleno
|
|
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...da moderatorite moderiraat i sekako deka komentiraat...? ...ne ja razbiram poentata na prasanjevo i zoshto e postaveno...? |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
А зошто да немаме право да коментираме?...
![]() |
|
![]() |
|
Edno prasanje: da li moderatorite imaat pravo da komentiraat nastani ili samo da gi postavuvaat za temi?
|
|
|
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Преинтимна работа и тоа,веќе ***** ми го потече,ај мрш негде во некое дувло кавказко,кај шо ти одговара степенот на смрдеа.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
no comentar sum ti kazal nemas um za diskusija i nema da ti repliciram ova e kraj |
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
e jas sega ne pocnav izvini
kade pisuvam jas toj kako zalepen doaga posle mene ne znam sto mu e na covekot pa na nekoi temi pocnal da kazuva i za intimni raboti pa pretostavam sto e ..... |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Па мрш во косово мамето твое неблагодарно копиле едно арнаутску црву еден подчовечки.
|
|
|
|
![]() |
|
Јебига,не сме мали деца па и ти,на негова чест ако те навредил без причина,одбиј на глупост,или врати му со иста мера,без жалење кон повисоки инстанци :).
|
|
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
па бојан81 тој ме нападна сп вулгарен збор и сака сега да му простам.Ама заради тоа си има администратор.Се пожалив на него и ми кажа дека ке презее нешто ама до ден денес уште е како модератор.
|
|
![]() |
|
Koj e toj moderator? |
|
|
|
![]() |
|
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Видов,и не почнав јас да се расправам прв,само вратив на провокација.[/QUOTE] Сакам да ми кажеш во врска со другиот модератор нели треба да се преземе мерки за навреда?Па мене ме навреди со вулгарен збор и сега треба да се санкционира,а не пак да биде тука како модератор.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 241242243244245 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |